Radiere firma cu datorii 

Radiere firma cu datorii, Reinvent Consulting

A trecut ceva vreme de cand ai avut activitate pe o firma infiintata de tine? Te temi ca datoriile la stat sau la creditori vor creste pe masura ce ignori situatia societatii?

Nu iti face griji, exista solutii pentru inchiderea firmei, daca te afli in incapacitate de a acoperi datoriile.

Serviciul de radieri firme cu datorii mici si mijlocii oferit de Reinvent Consulting iti poate asigura rezolvarea acestei situatii.

In vederea dizolvarii si radierii unei societati cu datorii ce nu mai pot fi achitate, deoarece firma ta se afla in imposibilitate de plata, vei avea nevoie de urmatoarele acte:

  • carti de identitate asociati – copii;
  • CUI societate – copie;
  • ultima balanta lunara;
  • ultimul bilant intocmit.

Onorarii radiere firma cu datorii:

Onorariile difera in functie de cuantumul exact al datoriilor si al penalitatilor inregistrate din diverse ratiuni: nedepunderea declaratiilor fiscale, a bilantului, etc. Orientativ pentru:

  • societate cu datorii pana in 10.000 RON –  valoarea onorariu este de 1.500 RON;
  • societate cu datorii pana in 40.000 RON –  valoarea onorariului este de 3.500 RON;
  • societate cu datorii pana in 70.000 RON – valoarea onorariului este de 5.000 RON.

Onorariul final se va stabili cu exactitate dupa analizarea ultimei balante contabile. Aceste tarif include toate taxele, inclusiv cele de timbru, onorariul lichidatorului judiciar, onorariului avocatului pentru reprezentare, precum si TVA-ul, daca este aplicabil.

Durata procedurii :

  • In cazul in care datoriile sunt mai mari de 40.000 RON, atunci dizolvarea societatii are loc in aproximativ 2 luni.
  • In cazul in care datoriile sunt pana in 40.000 RON, atunci dizolvarea societatii are loc in aproximativ 4 luni.

Reinvent Consulting ofera garantia finalizarii procedurii in termenii de mai sus, in caz contrar onorariul fiind returnat.

Daca erai de parere ca nu ai alta alternativa pentru a radia o firma cu datorii, acum ai informatiile si solutiile de care ai nevoie pentru ca tu sa finalizezi cu bine un business care nu functioneaza.

Programeaza acum o intalnire cu unul dintre consultantii nostri : 021.318.69.60

Misiunea noastra: formarea unei comunitati de antreprenori informati, bine pregatiti, la curent cu actualizarile juridice si fiscale!

Reinvent Consulting este marca Grupului de firme REINVENT. Reinvent Consulting are 10 ani de experienta in domeniul serviciilor integrate privind infiintarea de societati comerciale, evidenta contabila, inregistrarea de mentiuni la Registrul Comertului (schimbare sediu social, modificare obiect de activitate, deschidere/ inchidere punct de lucru, cesiuni parti sociale, numire/ revocare administrator), inregistrari marci la OSIM si alte servicii conexe dedicate societatilor comerciale.

Daca nu detineti o proprietate unde sa va puteti inregistra sediul social al societatii comerciale, va punem la dispozitie serviciul de gazduire de sedii sociale.

Pentru detalii, ne puteti contacta la numarul de telefon (+4)021.318.69.60 sau pe adresa de e-mail financiar.contabil@reinventconsulting.ro . Unul dintre consultantii nostri va sta la dispozitie de Luni pana Vineri, intre orele 09:00-17:30.

www.reinventconsulting.ro

https://www.facebook.com/reinventconsulting

Da share la acest articol!

Related Posts

Related Posts

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *