Tendinte antreprenoriat 2017: Cum sa atragi vizitatorii catre site-ul companiei tale?

Tendinte antreprenoriat 2017 - Cum sa atragi vizitatorii catre site-ul companiei tale-

Cauti noi metode de promovare online ? Iti oferim mai jos 4 modalitati prin care sa atragi vizitatori si clienti catre site-ul companiei tale.

1.Continut de inalta calitate 

Continutul este cel mai important aspect atat pentru clientii tai, cat si pentru motoarele de cautare.

Caracteristicile continutului care iti aduce atat utilizatori si deci clienti, cat si integrari in motoarele de cautare sunt:

  • Relevanta si valoarea informatiei – daca articolele tale sau textele prezentate pe website-ul tau sunt relevante si contin o informatie clara, pe care o utilizatorii o recunosc ca fiind valoaroasa, atunci ai indeplinit un criteriu important.
  • Constanta – continutul tau este postat la intervale regulate, fara intarziere si este nisat pe anumite domenii de interes pentru utilizatori.
  • Usor de distribuit – instaleaza diverse aplicatii si fa disponibile anumite optiuni pe website-ul tau care sa permita vizitatorilor sa distribuie continutul tau peste tot pe Internet : retele sociale, bloguri, etc.

2. Continut si website-uri actualizate in permanenta

Fii mereu la curent cu ultimele aparitii si stiri din domeniu si ofera aceste informatii tuturor utilizatorilor. Un website, fie ca vorbim de un site de prezentare, un blog sau o pagina in social media, trebuie sa fie in permanenta actualizat. Aceste detalii vor oferi incredere clientului in faptul ca serviciile tale sunt profesionale si moderne.

In plus, ai grija in cate medii te extinzi, pentru a nu pierde informatii sau resurse, fara a castiga clienti. Fii acolo unde sunt clientii tai.

3. Guest-posting

Chiar daca pare ciudat la prima vedere sa cauti bloguri si website-uri care sa doreasca sa iti publice articolele, iar tu sa castigi clienti noi, nu iti face griji. Este o metoda moderna destul de utilizata de a obtine trafic, de a te face cunoscut si altui public si de a te promova gratuit.

Inainte de a aplica aceasta metoda, iata de ce trebuie sa tii cont:

  • Continutul tau sa fie documentat si de calitate, fara erori gramaticale;
  • Sa adaugi cuvinte cheie care sa fie usor de remarcat de clienti si care sa ii trimita din motoarele de cautare, direct catre acest articol;
  • Fa o lista bine documentata cu site-uri, pagini si bloguri unde crezi ca ai putea sa publici articolul tau;
  • Contacteaza bloggeri al caror continut ti se pare calitativ si trimite-le propunerea ta, personalizata.

4. Publicitate video

Ofera un continut video amuzant, care aduce cunostinte si explicatii noi vizitatorilor, iar apoi vei vedea o crestere in numarul de utilizatori care iti viziteaza website-ul.

In prezent, utilizatorii de Internet cauta solutii pe care le pot aplica singuri, iar locul cel mai potivit pentru acest lucru sunt canalele de continut video, precum Youtube sau Vimeo.

Asadar, posteaza un videoclip interesat despre beneficiile serviciilor tale sau, daca ai un magazin alimentar, creeaza continut video cu diverse retete sau cu proprietatile anumitor produse. Vizitatorii vor fi incantati si vor tine minte magazinul si indicatiile tale.

Succesul pleaca de la increderea in sine a antreprenorului, dar si de la un continut de calitate, care sa informeze si sa ii mentina interesul clientul. De aceea, urmeaza sfaturile de mai sus, iar firma ta va deveni lider in domeniu.

Misiunea noastra: formarea unei comunitati de antreprenori informati, bine pregatiti, la curent cu actualizarile juridice si fiscale!

Reinvent Consulting este marca Grupului de firme REINVENT. Reinvent Consulting are 10 ani de experienta in domeniul serviciilor integrate privind infiintarea de societati comerciale, evidenta contabila, inregistrarea de mentiuni la Registrul Comertului (schimbare sediu social, modificare obiect de activitate, deschidere/ inchidere punct de lucru, cesiuni parti sociale, numire/ revocare administrator), inregistrari marci la OSIM si alte servicii conexe dedicate societatilor comerciale.

Daca nu detineti o proprietate unde sa va puteti inregistra sediul social al societatii comerciale, va punem la dispozitie serviciul de gazduire de sedii sociale.

Pentru detalii, ne puteti contacta la numarul de telefon (+4)021.318.69.60 sau pe adresa de e-mail marketing@reinventconsulting.ro. Unul dintre consultantii nostri va sta la dispozitie de Luni pana Vineri, intre orele 09:00-17:30.

www.reinventconsulting.ro

https://www.facebook.com/reinventconsulting/

 

Da share la acest articol!

Related Posts

Related Posts

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *