7 cursuri online GRATUITE  utile pentru orice ANTREPRENOR

7 cursuri online GRATUITE utile pentru orice ANTREPRENOR

Informatia este putere! Mai ales atunci cand trebuie sa iei decizii. De aceea, iti propunem o lista de 10 cursuri online, garuite, care sa te ajute sa iti dezvolti afacerea in directia potrivita. Exploreaza domeniile care iti vor oferi suportul necesar pentru a conduce firma ta catre reusita.

  1. Contabilitate in 60 de minute

Inscrie-te la un curs care iti va oferi informatii generale despre contabilitate si despre cum sa inregistrezi corect facturile sau bonurile fiscale in evidenta financiara a firmei. Vei reusi sa intelegi procesele, chiar daca iti angajezi un contabil sau o firma care sa se ocupe de evidenta financiar-contabila a companiei. Familiarizeaza-te cu declaratiile si termenii lor de depunere in cursul unui exercitiu financiar, iar contabilulului tau ii va fi mult mai usor sa iti explice informatiile si procedurile. Tu vei fi mult mai linistit in aceasta privinta si vei optimiza partea financiara a afacerii pe care o dezvolti.

Acceseaza cursul gratuit aici!

  1. SEO pentru platformele online

Daca esti la inceput, va fi nevoie sa iti promovezi business-ul atat offline, cat si online. Investeste intr-un website sau intitiaza tu unul pe care sa il administrezi singur, prin intermediul unor platforme online, precum WordPress. Creeaza continut care sa atraga vizitatori pe site-ul tau si ofera informatii relevante din domeniu. Afla ce inseamna SEO (search engine optimization) si cum poti optimiza cuvintele cheie din articolele site-ului tau pentru a aparea in primele cautari in Google.

Acceseaza cursul gratuit aici!

  1. Cum sa obtii finantare pentru un start-up

Unul dintre cele mai importante lectii pe care trebuie sa le invete un antreprenor este cum sa obtina finantare de la diverse entitati sau investitori privati. Dezvolta-ti abilitatile de leader, persuasiune si posibilitatea de creare a unui pitch care sa convinga orice investitor sa iti ofere un vot de incredere.

Acceseaza cursul gratuit aici!

  1. Cum sa iti identifici clientii?

Daca esti pe punctul de a intra in lumea afacerilor, trebuie sa stii cum sa iti identifici potentialii client si cum sa ii atragi. Pentru asta ai nevoie de abilitati precum cercetare de piata, AB testing sau targetarea diverselor grupuri.

Afla mai multe despre aceste domenii si dezvolta-ti cunostintele pentru a vedea exact cum sa iti dai seama de publicul tinta pentru produsele si serviciile tale, pentru a sti cum sa comunici campaniile de marketing in mod eficient.

Acceseaza cursul gratuit aici!

  1. Cursuri de editare si copywriting

Este vital sa stii cum sa fii editor pentru orice continut important care are legatura cu firma ta, mai ales la inceput, cand va fi nevoie sa te implicit in activitatea de marketing sau PR, impreuna cu echipa.

Acceseaza cursul gratuit aici!

  1. Invata HTML sau alte limbaje de programare

Invata cum sa construiesti pagini web, sa optimizezi aspectul blog-ului tau, cum sa faci un neslwtter de la zero sau cum sa adaugi diverse aplicatii interactive in prezentarile tale. Pentru acestea exista numeroase cursuri care sa te ajute sa dezvolti astfel de proiecte. Nu iti fie teama, nu e nevoie sa fii un expert in domeniul IT pentru a invata sa realizezi lucruri minime in HTML sau alt limbaj de programare.

Acceseaza cursul gratuit aici!

  1. Curs de vanzari

Afla totul despre tot ce inseamna sa faci vanzari si sa obtii un profit cu resurse cat mai reduse si efort cat mai mic din partea ta si a echipei. Sunt numeroase “trucuri” recomandate de diversi antreprenori de succes, precum si diverse metode prin care acestia au obtinut castiguri mai mari si au inclinat balanta catre profituri considerabile. Inscrie-te la cursurile online gratuite care iti pot oferi o noua persepctiva asupra vanzarilor.

Acceseaza cursul gratuit aici!

Internetul este plin de astfel de resurse, iar cele de mai sus sunt cateva exemple care cuprind elemente importante ce trebuie insusite de catre orice antreprenor care doreste sa se implice 100% in afacerea sa inca de la inceput. Chiar daca nu esti contabil sau expert in IT, este nevoie sa fii informat sis a stii sa explici echipei care este viziunea ta asupra proiectelor dezvoltate de ei. Este important sa stii cum sa comunici cu angajatii, iar faptul ca ai cunostinte minime din orice domeniu, iti ofera un avantaj atat in comunicarea cu echipa, cat si in activitatea ta de antreprenor.

Misiunea noastra: formarea unei comunitati de antreprenori informati, bine pregatiti, la curent cu actualizarile juridice si fiscale!

Reinvent Consulting este marca Grupului de firme REINVENT. Reinvent Consulting are 10 ani de experienta in domeniul serviciilor integrate privind infiintarea de societati comerciale, evidenta contabila, inregistrarea de mentiuni la Registrul Comertului (schimbare sediu social, modificare obiect de activitate, deschidere/ inchidere punct de lucru, cesiuni parti sociale, numire/ revocare administrator), inregistrari marci la OSIM si alte servicii conexe dedicate societatilor comerciale.

Daca nu detineti o proprietate unde sa va puteti inregistra sediul social al societatii comerciale, va punem la dispozitie serviciul de gazduire de sedii sociale.

Pentru detalii, ne puteti contacta la numarul de telefon (+4)021.318.69.60 sau pe adresa de e-mail marketing@reinventconsulting.ro. Unul dintre consultantii nostri va sta la dispozitie de Luni pana Vineri, intre orele 09:00-17:30.

www.reinventconsulting.ro

https://www.facebook.com/reinventconsulting/

 

Da share la acest articol!

Related Posts

Related Posts

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *