Infiintare firma pentru parteneriat UBER – procedura si detalii

infiintare firma UBER, Reinvent Consulting

UBER este una dintre platformele care permit initierea de comenzi pentru servicii de taxi si transport persoane, utilizand o aplicatie special creata in acest sens.

In ultimul an, au existat  numerosi antreprenori doritori sa se lanseze intr-un parteneriat cu UBER, principiul de colaborare bazandu-se pe utilizarea masinilor personale ale angajatilor-parteneri pentru a presta serviciul catre clienti.

Acest model de business le-a adus incredere si succes pe piata transportului de persoane la nivel global, avand in momentul de fata, filiale si parteneri in 400 de orase din 65 de tari.

Pasi infiintare firma partener UBER

  1. Alege tipul de entitate pe care doresti sa il infiintezi – SRL sau SRL-D.
  2. Strange documentele necesare. In cazul in care doresti sa realizam noi infiintarea firmei viitor partener UBER, avem nevoie doar de cartea ta de identitate. Toate actele necesare vor fi redactate, iar dosarul e depus de catre consultantii nostri.
  3. Incepi procedurile de colaborare cu UBER, in functie de conditiile acestora.

Intreaga procedura de parteneriat incepe prin inscrierea pe website-ul UBER din Romania. Urmatorul pas este acela de a stabili o intalnire, odata ce compania te contacteaza.

Vei discuta despre conditiile de colaborare si regulament si vei prezenta atat documentele masinii, cat si dovada ca esti persoana juridica. Ulterior, vei primi  informatii in privinta utilizarii aplicatiei.

Alte conditii de care trebuie sa tii cont daca doresti sa devii sofer UBER sunt: sa ai varsta peste 21 de ani si minim un an experienta de condus.

De asemenea, masina pe care o vei utiliza nu trebuie sa aiba o vechime mai mare de 10 ani si trebuie sa ai dreptul de a colabora prin intermediul unei entitati fiscale.

Cum te putem ajuta?

Asadar, ce mai astepti? Reinvent Consulting iti poate infiinta firma incepand cu 190 RON (infiintare SRL-D, cu toate taxele juridice, TVA si onorariu incluse). Daca te gandesti sa infiintezi un SRL, atunci tariful este de 320 RON (SRL cu asociat unic, cu toate taxele juridice, TVA si onorariu incluse).

Detalii despre tarifele de infiintare: CLICK AICI

Misiunea noastra: formarea unei comunitati de antreprenori informati, bine pregatiti, la curent cu actualizarile juridice si fiscale!

Reinvent Consulting este marca Grupului de firme REINVENT. Reinvent Consulting are 10 ani de experienta in domeniul serviciilor integrate privind infiintarea de societati comerciale, evidenta contabila, inregistrarea de mentiuni la Registrul Comertului (schimbare sediu social, modificare obiect de activitate, deschidere/ inchidere punct de lucru, cesiuni parti sociale, numire/ revocare administrator), inregistrari marci la OSIM si alte servicii conexe dedicate societatilor comerciale.

Daca nu detineti o proprietate unde sa va puteti inregistra sediul social al societatii comerciale, va punem la dispozitie serviciul de gazduire de sedii sociale.

Pentru detalii, ne puteti contacta la numarul de telefon (+4)021.318.69.60 sau pe adresa de e-mail consultanta.comerciala@reinventconsulting.ro . Unul dintre consultantii nostri va sta la dispozitie de Luni pana Vineri, intre orele 09:00-17:30.

www.reinventconsulting.ro

https://www.facebook.com/reinventconsulting

Da share la acest articol!

Related Posts

Related Posts

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *