Numele este cartea de vizita a afacerii tale! Cum sa alegi o denumire potrivita pentru viitoarea firma?

Cum sa alegi o denumire potrivita pentru viitoarea firma-

Numele firmei tale este un aspect foarte important cand vine vorba despre viitoarea ta strategie de promovare sau in viitoarele relatii cu partenerii de afaceri.

De aceea, Reinvent Consulting te ajuta in legatura cu acest aspect. Iti punem la dispozitie atat un instrument care sa iti ofere inspiratie si suport pentru a combina diverse cuvinte pe care ti le doresti in cadrul denumirii viitoare firme, cat si o solutie inovativa, mai simpla.

Generatorul Reinvent de sugestii denumire firma

Nu ai inspiratie pe cont propriu? Apeleaza la noi si impreuna iti oferim un nume unic, care sa surprinda esenta businessului tau.

Mai intai, iti punem la dispozitie  Generatorul nostru de denumiri? Il poti accesa dand CLICK AICI.

Adauga in casutele libere cuvinte sau expresii din limba romana, engleza sau orice alta limba straina, precum si alte cuvinte care au legatura cu domeniul firmei tale si apoi apasa Genereaza denumiri!

generator denumiri firme, Reinvent Consulting

Spre exemplu, daca vrei sa infiintezi o firma de constructii poti incerca sa utilizezi termeni precum: Construct, Constructii, Building, Steel, etc. Daca te gandesti sa pui bazele unei afaceri in domeniul transporturilor poti incerca sa combini cuvintele dorite de tine cu urmatoarele sintagme: Drive Safe, Go Fast, Transporting, Trans Solutions, etc. Un coafor sau salon de infrumusetare poate include denumiri precum: Bellezza Salon, Bella Studio, Beaute Boutique, etc.

Lasa-ti creativitatea sa decida si combina numele tau sau al asociatilor din viitoarea firma pentru a crea o denumire unica, adauga cuvinte din domeniul de activitate al firmei si nu te limita doar la limba romana. Incearca cuvinte din limbi variate, care ar exprima cat mai bine personalitatea firmei.

Daca totusi ai in continuare nevoie de ajutor, iti propunem 3 variante de denumire in functie de profilul companiei tale si domeniul de activitate si totodata facem rezervarea denumirii la Registrul Comertului.

Ce trebuie sa faci?

Pasul 1: Ne comunici pe e-mailul  rezervare.denumire@reinventconsulting.ro domeniul de activitate al viitoarei firme, numele tau, numar de telefon si daca exista anumite preferinte.

Pasul 2: Apoi trimiti SMS cu textul DENUMIRE la numarul 7412 si iti trimitem 3 propuneri de denumiri de firme, plus rezervarea numelui dorit la Registrul Comertului. Costul serviciului este de 10.10 EURO.

Pasul 3: Dupa ce generam denumirile, ti le trimitem prin SMS si te sunam pentru validare si rezervarea numelui dorit la Registrul Comertului.

Daca ai firma deja infiintata si nu te mai multumeste numele acesteia, te putem ajuta cu inregistrarea mentiunii de modificare denumire firma pentru un tarif de 380 RON (include taxele la ONRC, onorariu si TVA). Detalii aici!

Misiunea noastra: formarea unei comunitati de antreprenori informati, bine pregatiti, la curent cu actualizarile juridice si fiscale!

Reinvent Consulting este marca Grupului de firme REINVENT. Reinvent Consulting are 10 ani de experienta in domeniul serviciilor integrate privind infiintarea de societati comerciale, evidenta contabila, inregistrarea de mentiuni la Registrul Comertului (schimbare sediu social, modificare obiect de activitate, deschidere/ inchidere punct de lucru, cesiuni parti sociale, numire/ revocare administrator), inregistrari marci la OSIM si alte servicii conexe dedicate societatilor comerciale.

Daca nu detineti o proprietate unde sa va puteti inregistra sediul social al societatii comerciale, va punem la dispozitie serviciul de gazduire de sedii sociale.

Pentru detalii, ne puteti contacta la numarul de telefon (+4)021.318.69.60 sau pe adresa de e-mail marketing@reinventconsulting.ro. Unul dintre consultantii nostri va sta la dispozitie de Luni pana Vineri, intre orele 09:00-17:30.

www.reinventconsulting.ro

https://www.facebook.com/reinventconsulting/

 

Da share la acest articol!

Related Posts

Related Posts

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *