Infiintare firma – acordul asociatiei de proprietari si al vecinilor

   Click aici pentru varianta in Limba Engleza a acestui articol!


infiintare firma acord vecini si asociatie de proprietari Reinvent Consulting

Infiintare firma – cand este nevoie de acordul vecinilor si al asociatiei de proprietari?

Este nevoie de acordul vecinilor si al asociatiei de proprietari in cazul in care se infiinteaza o firma si sediul social se stabileste intr-o locatie aflata intr-un bloc de locuinte sau intr-un spatiu care are vecini direct afectati.

Ce trebuie sa contina acest acord:

  • semnaturile vecinilor apropiati;
  • semnatura Presedintelui asociatiei de proprietari;
  • avizul Comitetului Executiv al asociatiei;
  • stampila asociatiei.

Este important ca vecinii direct afectati (cei cu perete comun spatiului cu rol de sediu social) – cel de sus, cel de jos, cel din stanga si cel din dreapta – sa fie de acord cu folosirea spatiului ca sediu social (cu sau fara activitate) sau ca punct de lucru.

In cazul in care blocul/ ansamblul de locuinte nu are o asociatie de proprietari, este nevoie de o declaratie a proprietarului spatiului, in care se mentioneaza faptul ca imobilul respectiv nu face parte din nici o asociatie de proprietari sau de locatari.  Si in aceasta situatie acceptul proprietarilor direct afectati este necesar pentru dosarul de infiintare firma.

Daca spatiul vizat pentru sediul social/ punct de lucru va fi intr-o casa, nu mai este nevoie de acordul vecinilor si nici de declaratia privind inexistenta asociatiei de proprietari.

Poti scapa de vizitele la vecini si la asociatia de proprietari, alegand serviciul de gazduire sediu social.

Adresa sediului firmei va fi una office in cladire moderna de birouri, noi vom prelua si trasmite corespondenta.

Oferta de nerefuzat: “Platiti 1 an de gazduire si primiti 2 !!!! Platiti 2 ani de gazduire si primiti 4 !!!!”

  • 1 an gazduire + 1 an GRATUIT! – 111 euro 
  • 2 ani gazduire + 2 ani GRATUITI! – 199 euro 

Locatii in toate sectoarele din Bucuresti si in Ilfov.

Cum te putem ajuta?

Reinvent Consulting iti poate infiinta firma incepand cu 190 RON (infiintare SRL-D, cu toate taxele juridice, TVA si onorariu incluse). Daca te gandesti sa infiintezi un SRL, atunci tariful este de 320 RON (SRL cu asociat unic, cu toate taxele juridice, TVA si onorariu incluse).

Poti opta pentru unul din pachetele de mai jos, special concepute pentru antreprenorii la inceput de drum:

  • Pachetul START-UP: 

Infiintare Firma Gratuit, daca alegeti pachetul de contabilitate cu plata in avans pentru primele 6 luni.

  • Pachetul START-UP EXTINS:

Infiintare Firma Gratuit, Sigla Gratuit (3 propuneri), Site web de prezentare a societatii la doar 300 RON, pentru alegerea serviciilor de evidenta contabila, cu plata in avans pentru 6 luni si a serviciului de gazduire sediu, pentru minim 1 an.

  • Tarifele pentru evidenta financiar-contabila pornesc de la 175 lei/ luna, depind de forma de organizarea a societatii, numarul de salariati, numarul de documente.
  • Serviciile sunt desfasurate si super-vizate de catre experti contabili, acreditati CECCAR, CCFR si CAFR.

Plata in rate! Daca sunteti posesorul unui card de credit Raiffeisen, Banca Romaneasca sau Banc Post, aveti posibilitatea de a plati oricare din pachetele de mai sus, in sase rate egale.

Detalii despre tarifele de infiintare: CLICK AICI

Misiunea noastra: formarea unei comunitati de antreprenori informati, bine pregatiti, la curent cu actualizarile juridice si fiscale!

Reinvent Consulting este marca Grupului de firme REINVENT. Reinvent Consulting are 10 ani de experienta in domeniul serviciilor integrate privind infiintarea de societati comerciale, evidenta contabila, inregistrarea de mentiuni la Registrul Comertului (schimbare sediu social, modificare obiect de activitate, deschidere/ inchidere punct de lucru, cesiuni parti sociale, numire/ revocare administrator), inregistrari marci la OSIM si alte servicii conexe dedicate societatilor comerciale.

Daca nu detineti o proprietate unde sa va puteti inregistra sediul social al societatii comerciale, va punem la dispozitie serviciul de gazduire de sedii sociale.

Pentru detalii, ne puteti contacta la numarul de telefon (+4)021.318.69.60 sau pe adresa de e-mail consultanta.comerciala@reinventconsulting.ro . Unul dintre consultantii nostri va sta la dispozitie de Luni pana Vineri, intre orele 09:00-17:30.

www.reinventconsulting.ro

https://www.facebook.com/reinventconsulting

Da share la acest articol!

Related Posts

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *