START-UP NATION 2017 – s-a lansat lista codurilor CAEN eligibile pentru finantare

START-UP NATION 2017 – s-a lansat lista codurilor CAEN eligibile pentru finantare (1)

Programul Start-up Nation – subiect de mare interes pentru antreprenorii romani: s-au stabilit codurile CAEN eligibile!

In urma unor amendamente la proiectul Legii de aprobare a OUG nr. 10/2017, Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat a publicat lista completa a codurilor CAEN eligibile in cadrul programului si cuprinde in linii mari modelul de plan de afaceri.

Antreprenorii interesati de aplicarea la programul Start-up Nation vor putea sa pregateasca documentele si sa se familiarizeze cu lista codurilor CAEN eligibile in cadrul agendei de finantare.

Start-up Nation este parte a Programului de Guvernare si va fi lansat in decursul trimestrul II din 2017,  dupa promulgarea Legii de aprobare a OUG 10/2017 de catre Administratia Prezidentiala si publicarea ei in Monitorul Oficial.

Legea de aprobare a OUG 10/2017 a fost analizata in Parlament si i s-au adus urmatoarele modificari:

  • introducerea mecanismului cererii de plata;
  • diminuarea obligativitatii beneficiarului de a angaja o singura persoana (initial era vorba de minim 2 angajati);
  • mentinerea locului de munca cel putin 2 ani, in loc de 3 ani;
  • facilitarea procedurii de depunere a documentelor in vederea inscrierii proiectului: optimizarea platformei electronice, certificatul constatator nu mai este solicitat;
  • extinderea listei cheltuielilor eligibile.

DESCARCA AICI lista codurilor CAEN pentru START-UP NATION!

Daca te gandesti sa infiintezi o afacere, Reinvent Consulting iti poate fi cel mai bun partener in demararea procesului de inmatriculare a firmei. Iti oferim servicii rapide, firma ta va fi inregistrata in 4 zile!

Tarife infiintare:

Infiintari firme GRATUIT! Modificari acte firma GRATUIT! Alege oferta care ti se potriveste!

  • Pachetul START-UP EXTINS: Infiintare Firma Gratuit, Sigla Gratuit (3 propuneri), Site web de prezentare a societatii la doar 300 RON, pentru alegerea serviciilor de evidenta contabila, cu plata in avans pentru 6 luni si a serviciului de gazduire sediu, pentru minim 1 an.
  • Pachetul BUSINESSPentru alegerea serviciilor de evidenta contabila, cu plata in avans pentru 6 luni, primiti una din operatiunile urmatoare GRATUIT: deschidere punct de lucru, inchidere punct de lucru, prelungire sediu social, prelungire sediu secundar, autorizare activitati, actualizare date, recodificare cf. cod CAEN Rev. 2.

Tarifele pentru contabilitate pornesc de la 150 lei/ luna, depind de tipul de societate, numar salariati, numar documente. Serviciile sunt desfasurate si super-vizate de catre experti contabili, acreditati CECCAR, CCFR si CAFR.

Misiunea noastra: formarea unei comunitati de antreprenori informati, bine pregatiti, la curent cu actualizarile juridice si fiscale!

Reinvent Consulting este marca Grupului de firme REINVENT. Reinvent Consulting are 10 ani de experienta in domeniul serviciilor integrate privind infiintarea de societati comerciale, evidenta contabila, inregistrarea de mentiuni la Registrul Comertului (schimbare sediu social, modificare obiect de activitate, deschidere/ inchidere punct de lucru, cesiuni parti sociale, numire/ revocare administrator), inregistrari marci la OSIM si alte servicii conexe dedicate societatilor comerciale.

Daca nu detineti o proprietate unde sa va puteti inregistra sediul social al societatii comerciale, va punem la dispozitie serviciul de gazduire de sedii sociale.

Pentru detalii, ne puteti contacta la numarul de telefon (+4)021.318.69.60 sau pe adresa de e-mail consultanta.comerciala@reinventconsulting.ro . Unul dintre consultantii nostri va sta la dispozitie de Luni pana Vineri, intre orele 09:00-17:30.

www.reinventconsulting.ro

https://www.facebook.com/reinventconsulting

Da share la acest articol!

Related Posts

Related Posts

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *