Cum verifici daca o firma este inregistrata la o anumita adresa?

Verificare informatii firme Registrul Comertului RECOM
Verificare informatii firme Registrul Comertului RECOM

Vrei sa iti cumperi o locuinta si nu esti sigur daca acolo este inregistrat sediul vreunei firme? Vrei sa eviti orice risc de controale ale autoritatilor, cautand o firma “fictiva”? La tine acasa? Sau vrei sa verifici un partener de afaceri?

Cum poti verifica daca la adresa respectiva este inregistrat sediul social al unei societati?

Registrul Comertului are evidenta societatilor infiintate, cu toate datele aferente acestora.

In vederea verificarii locatiei unei firme, se pot face urmatoarele demersuri la Registrul Comertului:

  • solicitare informatii prin completarea formularului – tip “Cerere – comanda eliberare informatii”,  la care se ataseaza dovada privind plata taxelor aferente acestei interogari.

Cererea se depune direct la oficiul Registrului Comertului de pe langa tribunalul in raza caruia se afla situat locuinta respectiva, la Oficiul National al Registrului Comertului, prin posta, cu scrisoare cu valoare declarata si confirmare de primire sau  on-line, cu semnatura electronica extinsa, prin intermediul portalului de servicii https://portal.onrc.ro.

  • prin accesarea serviciului RECOM online – serviciu online, disponibil pe site-ul ONRC.

Pentru utilizarea serviciului RECOM este necesar sa iti faci un cont, sa inchiei un contract de prestari servicii cu Registrul Comertului si sa depui in contul de abonat minim 300 lei.

Fiecare informatie pe care o soliciti cu referire la orice societate comerciala din Romania are un pret, costul fiind automat retras din soldul de 300 lei depusi initial.

Prin intermediul serviciului RECOM online, pot fi verificate gratuit informatii referitoare la existenta legala a unei societati: denumire, numarul de inregistrare in registrul comertului, CUI, judetul si localitatea, starea acesteia, data ultimei inregistrari. Alte informatii se elibereaza contra cost.

Vrei sa verifici un partener de afaceri? Vrei sa verifici daca la o anumita adresa figureaza o firma?  Fara cozi la ghisee, fara conturi, fara timp pierdut?

Solicitam pentru tine in timp real un RECOM cu informatiile necesare despre orice firma doresti.

Tarif: 50 lei

Misiunea noastra: formarea unei comunitati de antreprenori informati, bine pregatiti, la curent cu actualizarile juridice si fiscale!

Reinvent Consulting este marca Grupului de firme REINVENT. Reinvent Consulting are 10 ani de experienta in domeniul serviciilor integrate privind infiintarea de societati comerciale, evidenta contabila, inregistrarea de mentiuni la Registrul Comertului (schimbare sediu social, modificare obiect de activitate, deschidere/ inchidere punct de lucru, cesiuni parti sociale, numire/ revocare administrator), inregistrari marci la OSIM si alte servicii conexe dedicate societatilor comerciale.

Daca nu detineti o proprietate unde sa va puteti inregistra sediul social al societatii comerciale, va punem la dispozitie serviciul de gazduire de sedii sociale.

Pentru detalii, ne puteti contacta la numarul de telefon (+4)021.318.69.60 sau pe adresa de e-mail consultanta.comerciala@reinventconsulting.ro. Unul dintre consultantii nostri va sta la dispozitie de Luni pana Vineri, intre orele 09:00-17:30.

www.reinventconsulting.ro

https://www.facebook.com/reinventconsulting

 

Da share la acest articol!

Related Posts

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *