Cariera ta – mereu in miscare. Ramai in joc. Invata continuu.

dezvoltare profesionala Reinvent Consulting
dezvoltare profesionala Reinvent Consulting

Angajatii sunt in permanenta evaluati in functie de cunostintele si abilitatile lor. Deci, cum sa ramai in fruntea jocului? Credeai ca daca ai terminat scoala ai scapat de examene si invatat?  Nimic mai gresit. Pe principiul “omul cat traieste invata” se bazeaza si o cariera de succes. Mai ales daca vrei sa te mentii la inaltime intr-un mediu in care competitia este destul de intensa pe toate planurile.  

Daca punem la socoteala si dinamica tehnologica si schimbarile care apar de pe o zi pe alta, sigura sansa de a ramane “valabil” pe piata muncii este sa fii la curent cu tot ce misca in zona ta de activitate.

Indiferent daca ne place sau nu, angajatii sunt in mod constant judecati in functie de capacitatile lor si sunt evaluati comparativ cu colegii lor.

Unele organizatii ofera oportunitati de invatare atunci cand pot vedea beneficii directe pentru organizatie. Acestea isi trimit angajatii la training, cursuri specializate etc. 

Angajatii care demonstreaza ca sunt constiinciosi in ceea ce priveste dezvoltarea lor personala si profesionala sunt vazuti ca fiind foarte motivati de catre angajatori. Asa ca deschiderea ta catre invatare arata ca esti flexibil, adaptabil si aduci un flux de imbunatatire continua la locul de munca.

Asadar, avand in vedere acest lucru, iata cateva modalitati de a incepe sa contribui la dezvoltarea ta profesionala:

  • Citeste cat mai mult, informeaza-te: citeste jurnale profesionale, carti, cercetari stintifice, articole din zona de business si nu numai, aboneaza-te la newslettere relevante domeniului tau etc.;
  • Participa la cursuri fizice sau online: sesiuni de coaching, mentoring, cursuri de formare profesionala, studii universitare, conferinte si seminarii web;
  • Implica-te in activitati de cercetare, blogging, scrie articole pe nisa ta;
  • Fa schimb de experienta cu alte departamente din companie pentru a lua contact si cu alta fata a business-ului;
  • Inscrie-te in asociatii profesionale, cluburi de business;
  • Fii activ pe forumuri din domeniu, citeste intrebarile membrilor, raspunsurile, acumuleaza din experienta altora;
  • Alatura-te unei comunitati de invatare online, unde membrii isi impartasesc cunostintele si experienta. Cauta comunitatile care se potrivesc intereselor tale si stilului de invatare. Vei gasi incurajari, sfaturi si stimulente ale colegilor, precum si sfaturi din partea trainerilor. In aceste comunitati, poti masura progresul tau in raport cu obiectivele propuse, te poti  compara cu ceilalti cursanti, ba chiar poti invata sa  ii ajuti la randul tau pe alti mai putin “cunoscatori” decat tine.

Oricine renunta sa invete este batran, chiar daca are 20 sau 80 de ani. Oricine continua sa invete ramane tanar. Cel mai important lucru in viata este sa-ti pastrezi propria minte tanara.”  – Henry Ford

Asadar, da startul unui proces de autocunoastere si descopera-ti aptitudinile, talentele, nevoile si domeniile in care le poti aplica pentru o cariera de succes. Apoi tine-te de treaba si ramai cu mintea activa pentru a invata, a evolua si a fi unul dintre cei dintai!

Misiunea noastra: formarea unei comunitati de antreprenori informati, bine pregatiti, la curent cu actualizarile juridice si fiscale!

Reinvent Consulting este marca Grupului de firme REINVENT. Reinvent Consulting are 10 ani de experienta in domeniul serviciilor integrate privind infiintarea de societati comerciale, evidenta contabila, inregistrarea de mentiuni la Registrul Comertului (schimbare sediu social, modificare obiect de activitate, deschidere/ inchidere punct de lucru, cesiuni parti sociale, numire/ revocare administrator), inregistrari marci la OSIM si alte servicii conexe dedicate societatilor comerciale.

Daca nu detineti o proprietate unde sa va puteti inregistra sediul social al societatii comerciale, va punem la dispozitie serviciul de gazduire de sedii sociale.

Pentru detalii, ne puteti contacta la numarul de telefon (+4)021.318.69.60 sau pe adresa de e-mail financiar.contabil@reinventconsulting.ro. Unul dintre consultantii nostri va sta la dispozitie de Luni pana Vineri, intre orele 09:00-17:30.

www.reinventconsulting.ro

https://www.facebook.com/reinventconsulting/

Da share la acest articol!

Related Posts

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *