Mentalitate de invingator

mentalitate de invingator Reinvent Consulting
mentalitate de invingator Reinvent Consulting

Ce anume ii ajuta pe unii sa reuseasca si ce le lipseste altora sa atinga succesul? Forta mintala este un factor imens in reusita pe plan profesional si personal.  Mintea este pilotul care te ghideaza spre victorie sau esec. Asadar care sunt ingredientele mentalitatii unui invingator? Citeste in articol.

  • Competitivitate

Conducatorii nu se nasc, se formeaza. Si, la fel ca orice lucru, se formeaza prin munca grea. Si acesta este pretul pe care va trebui sa-l platim pentru a ne atinge telul, sau orice tel.” – Vince Lombardi

Daca vrei  sa ai succes in orice domeniu al vietii, trebuie sa il doresti cu adevarat, sa fii capabil de a stabili obiective ambitioase si sa lucrezi pentru a ajunge acolo. Pentru o persoana cu adevarat competitiva, nu exista nici un obstacol prea mare, nici o provocare care sa fie insurmontabila, nici o durere pe care nu o poate depasi.

  • Incredere

Daca tu crezi ca poti, sau crezi ca nu poti, ai dreptate in ambele cazuri.” – Henry Ford

Castigatorii au o incredere invecinata uneori cu aroganta, dar care le permite sa se descurce la un nivel inalt.

Cei care au incredere in ei nu cred niciodata ca sunt invinsi, chiar si atunci cand pierd. Raman perseverenti in convingerea ca exista si alte cai de a aborda o problema, exista si alte solutii. Nu conteaza ca pierzi o batalie, te ridici si incerci iar. 

Este important sa descoperi convingerile care te ajuta sa fii performant si sa te automotivezi pentru a merge pana la capat.

  • Calm

Calmul este leaganul puterii .”  – Josiah Gilbert Holland

Cat de calmi mai putem fi in zilele noastre? Cand toti se agita de colo-colo intr-un ritm care nu le mai apartine. Stim ca a fi calm este sinonim cu a fi puternic. Pentru ca doar lasand emotiile deoparte, poti lua decizii corecte.

Un om puternic nu lasa ca interactiunea cu exteriorul sa fie  mai intensa decat conexiunea cu interiorul sau. Actionand cu calm – chiar daca acest calm pare imposibil de atins, vei vedea ca lucrurile capata alta nuanta.

Oamenii din jur percep altfel mesajul, iar tu vei putea controla mai bine lucrurile, inclusiv vei reusi sa vezi cu alti ochi situatiile neprevazute, problemele, conflictele. 

Formeaza-ti mentalitatea unui invingator! Cum?

  • Evita etichetele pozitive sau negative deoarece iti limiteaza gandirea.

Te poti considera cel mai bun, dar acest lucru iti rapeste placerea pentru provocari. Exista situatii in care simti ca esti total pe dinafara, ca nu intelegi nimic si nu cunosti nimic…insa gandeste-te la perfectionare si munceste mai mult pentru a depasi obstacolele. Inclusiv cele legate de faptul ca nu esti stapan pe anumite domenii, cunostinte. Totul se invata!

  • Renunta la gandirea in termeni de bine si rau.

Oamenii sunt oameni…cu bune si cu rele. Nu exista fiinta perfecta, insa asta nu inseamna ca nu poti evita data viitoare sa mai gresesti.

  • Invata din criticile constructive.

Daca eviti feedback-ul sincer si constructiv, nu vei stii cum sa procedezi data viitoare, cum sa repari sau cum sa muncesti mai bine.

  • Inspira-te din succesul altora.

Cauta modele reale in jurul tau si vezi ce tactici au folosit si cat efort au depus sa reuseasca in ceea ce si-au propus. Iar daca nimeni nu te inspira, atunci actioneaza in felul tau, gaseste-ti modul tau de a fi si de a-ti atinge obiectivele!

Misiunea noastra: formarea unei comunitati de antreprenori informati, bine pregatiti, la curent cu actualizarile juridice si fiscale!

Reinvent Consulting este marca Grupului de firme REINVENT. Reinvent Consulting are 10 ani de experienta in domeniul serviciilor integrate privind infiintarea de societati comerciale, evidenta contabila, inregistrarea de mentiuni la Registrul Comertului (schimbare sediu social, modificare obiect de activitate, deschidere/ inchidere punct de lucru, cesiuni parti sociale, numire/ revocare administrator), inregistrari marci la OSIM si alte servicii conexe dedicate societatilor comerciale.

Daca nu detineti o proprietate unde sa va puteti inregistra sediul social al societatii comerciale, va punem la dispozitie serviciul de gazduire de sedii sociale.

Pentru detalii, ne puteti contacta la numarul de telefon (+4)021.318.69.60 sau pe adresa de e-mail financiar.contabil@reinventconsulting.ro. Unul dintre consultantii nostri va sta la dispozitie de Luni pana Vineri, intre orele 09:00-17:30.

www.reinventconsulting.ro

https://www.facebook.com/reinventconsulting/

Da share la acest articol!

Related Posts

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *