Rubrica de marti: INTREABA un EXPERT! Pot infiinta o firma daca am datorii la banci?

rubrica de marti, Reinvent Consulting

Scopul nostru este acela de a sustine dezvoltarea unei comunitati de business bine informata si de a crea un mediu de afaceri cat mai competitiv!

Expertii Reinvent Consulting sunt alaturi de tine pentru a-ti oferi solutiile si raspunsurile potrivite, pe linie juridica si financiara. Asadar, cu ce te putem ajuta? Intreaba-ne! Suntem aici pentru tine!

Intrebarea de astazi se refera la posibilitatea infiintarii unui SRL de catre o persoana cu datorii la banca si amenzi de circulatie neplatite.

Doamna Irina Stan intreaba:

“Buna ziua,

Buna ziua, daca am datorii la banci si sotul are amenzi de circulatie neplatite, putem infiinta un SRL? Aceste datorii pot interfera cu viitoarea firma, adica sa avem propriri pe conturi? Multumesc.”

Doamna Ramona Bajanaru, Director Juridic, Reinvent Consulting, raspunde:

„Buna ziua,

Datoriile persoanelor fizice nu au legatura cu conturile bancare ale unei firme.

Conditie pentru infiintarea unui SRL este existenta unui cazier fiscal fara fapte de natura financiar-fiscala inscrise in el. In cazul dumneavoastra, amenzile de circulatie sau datoriile la banci ale unei persoane fizice, nu vor fi impedimente pentru infiintarea unei societati comerciale.

Asadar nu vor fi probleme la constituirea firmei, fie ca optati pentru infiintare SRL asociat unic sau infiintare SRL in asociere cu sotul.

Pentru informatii suplimentare sau pentru a ne adresa intrebarea ta, ne poti contacta la numarul de telefon 021-318.69.60 sau pe adresele de e-mail: 

consultanta.comerciala@reinventconsulting.ro sau financiar.contabil@reinventconsulting.ro

Consultantii nostri iti stau la dispozitie de Luni pana Vineri, intre orele 09:00 – 17:30.

Alege din start cea mai buna solutie pentru afacerea ta!

www.reinventconsulting.ro

http://www.facebook.com/reinventconsulting

Da share la acest articol!

Related Posts

Related Posts

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *