3 afaceri online pe care sa le incepi in 2018

3 afaceri online pe care sa le incepi in 2018
3 afaceri online pe care sa le incepi in 2018

Majoritatea afacerilor online sunt avantajoase deoarece nu e nevoie de un buget considerabil pentru a incepe activitatea. Iti propunem 3 idei de business-uri pe Internet pe care le poti demara in cel mai scurt timp.

  1. Vinde pe platforme precum Amazon.

Facebook sau Amazon sunt marketplaces foarte profitabile pentru vanzatorii mici. In anul 2017, Amazon a acoperit mai mult de 43% din toate vanzarile din Statele Unite ale Americii, iar mai mult de 50% dintre acestea sunt de la vanzatori independenti care comercializeaza prin intermediul platformei Amazon.

Avantaje pentru vanzarea pe Amazon:

  • Vei avea trafic mare de clienti care vor sa achizitioneze cand acceseaza Amazon, deci si produsele tale.
  • Vei vinde prin intermediul brandului Amazon, printre cei mai cunoscuti retaileri online din lume.
  • Iti vei administra intreaga gama de produse si reteaua de clienti prin intermediul instrumentelor Amazon.

Cum incepi?

Alege categoria produselor comercializate: imbracaminte, ingrijire, bijuterii, electronice, frumusete, etc. Vezi ce produse sunt cele mai cautate din acea categorie. Urmatorul pas si cel mai important este sa intelegi cum functioneaza marketingul si ce ii atrage pe clienti catre un anumit produs.

Elemente de marketing pentru Amazon:

  • Blogging, social media, email marketing, forum-uri care sa atraga trafic catre profilul tau de vanzator pe Amazon.
  1. Devino un consultant pe campanii Facebook.

Facebook este unul dintre cei mai importanti jucatori cand vine vorba despre marketing online. In plus, incurajeaza micile businessuri sa se promoveze online cu un buget mai restrans, fata de Google spre exemplu.

Incepe o afacere in calitate de consultant pentru alte business-uri la inceput si ofera sfaturi, creeaza campanii si ajuta-le sa se promoveze prin Facebook ads.

Cum incepi?

Fa un research despre consultanta pentru Facebook ads, invata despre mecanismele de generare de trafic, cum poti sa creezi campanii eficiente pe Facebook si cum sa ii ajuti pe aceia care abia acum incep sa aiba contact cu acest instrument de promovare.

  1. Participa la avantul „cryptocurrency”

Bitcoin iti poate parea cunoscut, mai ales dupa discutiile din ultimele luni, cand aceasta moneda digitala a inceput sa ia din nou avant. Bitcoin si alte astfel de monezi digitale sau „cryptocurrency” (valuta digitala criptata) vor sa acapareze domeniul bancar si sa transforme domeniul. Acest tip de valuta online propune disparitia tranzactiilor clasice si o metoda mai eficienta si avantajoasa: eliminarea pierderilor la transferul dintr-o valuta in alta.

Cum incepi?

Bitcoin „mining” este o activitate non-stop, online, de contabilitate, prin care tranzactiile sunt verificate si inregistrate public. Poti face acest lucru si vei obtine castiguri semnificative prin acest tip de investitie.

In pofida faptului ca poate parea o metoda simpla de profit, aceasta activitate este mult mai dificila decat pare. Inceputurile unui astfel de business presupun investitie de resurse financiare si de timp, precum si implicare din partea ta. In plus, trebuie mereu sa fii la curent cu fluctuatiile aceste monede digitale precum si cu ultimele evolutii ale echipamentelor si software-ului cu care lucrezi.

Cum te putem ajuta?

 Reinvent Consulting iti poate infiinta firma ta:

  • 190 RON (infiintare SRL-D  cu toate taxele juridice, TVA si onorariu incluse).
  • 190 RON (infiintare PFA cu toate taxele juridice, TVA si onorariu incluse).
  • 320 RON (infiintare SRL cu toate taxele juridice, TVA si onorariu incluse).

Detalii despre tarifele de infiintare: CLICK AICI

Misiunea noastra: formarea unei comunitati de antreprenori informati, bine pregatiti, la curent cu actualizarile juridice si fiscale!

Reinvent Consulting este marca Grupului de firme REINVENT. Reinvent Consulting are 10 ani de experienta in domeniul serviciilor integrate privind infiintarea de societati comerciale, evidenta contabila, inregistrarea de mentiuni la Registrul Comertului (schimbare sediu social, modificare obiect de activitate, deschidere/ inchidere punct de lucru, cesiuni parti sociale, numire/ revocare administrator), inregistrari marci la OSIM si alte servicii conexe dedicate societatilor comerciale.

Daca nu detineti o proprietate unde sa va puteti inregistra sediul social al societatii comerciale, va punem la dispozitie serviciul de gazduire de sedii sociale.

Pentru detalii, ne puteti contacta la numarul de telefon (+4)021.318.69.60 sau pe adresa de e-mail firma@reinventconsulting.ro. Unul dintre consultantii nostri va sta la dispozitie de Luni pana Vineri, intre orele 09:00-17:30.

www.reinventconsulting.ro

https://www.facebook.com/reinventconsulting/

Da share la acest articol!

Related Posts

Related Posts

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *