Rubrica de marti: INTREABA UN EXPERT! Extindere obiect activitate PFA

rubrica de marti, Reinvent Consulting

Scopul nostru este acela de a sustine dezvoltarea unei comunitati de business bine informata si de a crea un mediu de afaceri cat mai competitiv!

Expertii Reinvent Consulting sunt alaturi de tine pentru a-ti oferi solutiile si raspunsurile potrivite, pe linie juridica si financiara. Asadar, cu ce te putem ajuta? Intreaba-ne! Suntem aici pentru tine!

Intrebarea de astazi se refera la necesitatea unei certificari pentru extinderea unui cod CAEN pentru un PFA.

Doamna Mariana Bunescu intreaba:

“Buna ziua,

Sunt inregistrata ca PFA si prestez servicii de comert intr-un magazin fizic de accesorii. Voiam sa imi deschid si un magazin online si as vrea cu aceasta ocazie sa adaug si un cod CAEN nou pentru vanzare pe Internet. Am nevoie de o diploma de comert sau alt document care sa ateste studiile/ experienta? Multumesc.”

Doamna Cosmina Nituca, Consilier Juridic, Reinvent Consulting, raspunde:

 „Buna ziua,

In cazul PFA sunt permise maxim 5 coduri CAEN , dintre care 1 cod CAEN sa fie activitatea principala. Pentru a presta anumite activitati in calitate de PFA, este intr-adevar nevoie de diploma sau certificare in domeniul in care veti avea activitatea.

In cazul dumneavoastra, pentru a presta activitate de comert cu amanuntul si prin intermediul Internetului, nu e nevoie de o certificare sau cursuri speciale de comert. O simpla diploma de Bacalaureat va fi suficienta pentru a extinde activitatea cu un cod CAEN specific comenzilor online.

Daca, spre exemplu, ati fi extins obiectul de activitate pentru o activitate mai tehnica (ex. activitati de prelucrare a lemnului si tamplarie) era necesara o dovada a experientei in domeniu sau a unor studii de calificare.

In cazul in care doriti sa va ajutam cu extinderea obiectului de activitate al PFA-ului dumneavoastra, va stam la dispozitie la numerele de mai jos. ”

Pentru informatii suplimentare sau pentru a ne adresa intrebarea ta, ne poti contacta la numarul de telefon 021-318.69.60 sau pe adresele de e-mail: 

Consultantii nostri iti stau la dispozitie de Luni pana Vineri, intre orele 09:00 – 17:30.

Alege din start cea mai buna solutie pentru afacerea ta!

www.reinventconsulting.ro

http://www.facebook.com/reinventconsulting

Da share la acest articol!

Related Posts

Related Posts

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *