Rubrica de marti: INTREABA UN EXPERT! Se poate infiinta un I.I daca am diploma de licenta in Matematica si vreau sa ofer meditatii?

rubrica de marti, Reinvent Consulting

Scopul nostru este acela de a sustine dezvoltarea unei comunitati de business bine informata si de a crea un mediu de afaceri cat mai competitiv!

Expertii Reinvent Consulting sunt alaturi de tine pentru a-ti oferi solutiile si raspunsurile potrivite, pe linie juridica si financiara. Asadar, cu ce te putem ajuta? Intreaba-ne! Suntem aici pentru tine!

Intrebarea de astazi se refera la inregistrarea unui I.I pentru meditatii la matematica si obtinerea avizelor pentru punctul de lucru intr-o locatie inchiriata.

Domnul Coman Daniel, intreaba:

“Buna ziua,
Vreau sa infiintez o Intreprindere Individuala pentru meditatii matematica si informatica, cu punct de lucru intr-o locatie inchiriata. Este suficienta diploma de absolvent al Facultatii de Matematica, sectia de Informatica, cu un curs de pedagogie efectuat, sau e nevoie de curs de formator? Ce avize si acte sunt necesare pentru un punct de lucru pentru aceasta activitate (cod caen 8559)? Multumesc ”

Doamna Ramona Bajanaru, Director Juridic, Reinvent Consulting, raspunde:

„Buna ziua,

Pentru a preda sau a oferi meditatii in calitate de PFA/ II sunt necesare urmatoarele documente:

  • diploma in domeniu (in cazul dvs. e in regula licenta);
  • curs de pedagogie/ meditator/trainer etc.

Daca aveti un curs de pedagogie si o diploma de licenta in domeniul in care veti deschide I.I., in cazul dumneavoastra Matematica/ Informatica, nu mai aveti nevoie de alte cursuri/ atestate, etc. pentru infiintare. Pentru un spatiu inchiriat, unde veti tine cursurile/ meditatiile este nevoie de avizele speciale de la Primarie si alte institutii in domeniu (DSP, ISU, etc.).

Daca doriti sa va ajutam cu infiintarea I.I sau cu obtinerea avizelor (daca spatiul e in Bucuresti/ Ilfov), respectiv cu deschiderea punctului de lucru, va stam la dispozitie.

Infiintare II: 190 lei -Bucuresti/ Ilfov;

Deschidere punct de lucru: 190 lei  – Bucuresti/ Ilfov;

Obtinere aviz Primarie si autorizatii: onorariu 500 lei.”

Pentru informatii suplimentare sau pentru a ne adresa intrebarea ta, ne poti contacta la numarul de telefon 021-318.69.60 sau pe adresa de e-mail:  firma@reinventconsulting.ro sau financiar.contabil@reinventconsulting.ro

Consultantii nostri iti stau la dispozitie de Luni pana Vineri, intre orele 09:00 – 17:30.

Alege din start cea mai buna solutie pentru afacerea ta!

www.reinventconsulting.ro

http://www.facebook.com/reinventconsulting

Da share la acest articol!

Related Posts

Related Posts

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *