8 Motive pentru care sa-ti infiintezi o firma

8 Motive pentru care sa-ti infiintezi o firma Reinvent Consulting
8 Motive pentru care sa-ti infiintezi o firma Reinvent Consulting

Mii de persoane din toata tara isi fac propria lor firma!!…in ritm de aproximativ 10.000 pe luna. Motivele pentru care oamenii isi deschid propriile afaceri pot fi diferite. Incercam sa enumeram cateva dintre ele, fara a avea pretentia ca le epuizam. Asadar, 8 motive care stau in spatele deciziei de a porni o afacere sunt:

1. VREI SA FII INDEPENDENT, SA FII PROPRIUL TAU SEF. Te-ai saturat sa fii persoana care executa la infinit ordinele altora, sa raportezi fel de fel de situatii periodice? Vrei sa fii liber, sa-ti faci programul dupa propria vointa? Ai putea sa faci primul pas catre visele tale prin infiintarea unei societati comerciale.

S-ar putea sa fie nevoie sa muncesti mai mult decat o faceai pana acum! Este adevarat insa ca, de data aceasta, este vorba despre despre afacerea TA. Construiesti caramida cu caramida propria ta viziune. 

2. VREI MAI MULTI BANI; ASPIRI LA O VIATA MAI BUNA PENTRU TINE SI FAMILIA TA. Daca ti-ai facut socotelile, ai cercetat piata cu atentie, ai experienta si resursele necesare pentru startul unei afaceri si ai observat ca poti produce mai multi bani decat sa fii angajat, poti sa iei serios in calcul posibiliatea infiintarii unei firme. Este posibil ca acelasi volum de munca sa genereze pentru tine si familia ta mai multi bani si astfel sa va puteti bucura mai mult de viata .

3. VREI SA TE AFIRMI. Stii oameni care au reusit. Mai mult, stii ca poti si tu. Chiar vrei! Daca ai tot ce-ti trebuie, drumul ti-e deschis. Nu sta pe ganduri si treci la actiune!

4. AI ADUNAT EXPERIENTA SI DORESTI SA-TI CREEZI PROPRIUL DRUM, AI ALTE PARERI DESPRE AFACERI DECAT SEFII TAI SAU VECHII ASOCIATI. Esti indeajuns de puternic incat sa te mentii cu resurse proprii pe piata? Vrei sa-ti pui in practica planurile tale de business si sa nu mai depinzi de altcineva? Atunci infiintarea propriei tale afaceri este un pas firesc. 

5. AI CEVA DE DEMONSTRAT. Unii incep afaceri ca sa le demonstreze sotilor/sotiilor lor ca si ei pot. Altii vor sa le demonstreze parintilor ori profesorilor… Merge si asa! Ideea e sa incepi! Iar primul pas e sa ai societatea ta comerciala.

6. ESTI DEJA UN INTREPRINZATOR SI VREI SA INTRI IN LEGALITATE. Poate ca un timp ai vandut pe cont propriu piese auto si apoi ai ajuns la a vinde masini sau la intermedieri de imobile. Nu e niciodata tarziu sa intri in legalitate. Scapi de stress si, in plus, vei avea si multe avantaje. De exemplu, vei putea contracta credite cu care sa-ti dezvolti afacerea. Cel mai simplu este apelezi la o societate de consultanta pentru infiintari de societati comerciale.

7. AI GASIT NISTE PARTENERI ALATURI DE CARE DORESTI SA REALIZEZI UN ANUMIT PROIECT. Poate ca esti norocos si ai intalnit niste oameni deosebiti care iti impartasesc pasiunea pentru un anumit domeniu. Evident, ati discutat despre multe lucruri si ati ajuns la concluzia ca trebuie dezvoltat un proiect. In cazul acesta puteti fi asociati la o societate comerciala.

8. AI O IDEE FANTASTICA DE AFACERI. Iti mai trebuie si un plan. Daca si in cifre totul iti iese bine, nu mai sta pe ganduri si fa-ti firma!

Lista cu motivele pentru care vrei sa fii antreprenor poate continua. Fiecare are motivatia si background-ul sau. Tu ce motive ai? 

Indiferent de motiv, expertii Reinvent Consuling sunt alaturi de tine pentru infiintarea firmei tale:

  • Infiintare SRL asociat unic: 320 lei Bucuresti si Ilfov/ 420 lei alte judete
  • Infiintare SRL-D: 190 lei Bucuresti si Ilfov/ 290 lei alte judete
  • Infiintare PFA: 190 lei Bucuresti si Ilfov/ 290 lei alte judete
  • Autorizare la terti: 100 lei, In cazul in care nu se declara activitate la sediul social/ profesional sau sediul este gazduit pe cabinet de avocat sau activitate impune acest tip de autorizare (pe teren, ex. transport, constructii etc.)

Tarifele includ onorariu, TVA si taxele de la Registrul Comertului.

Misiunea noastra: formarea unei comunitati de antreprenori informati, bine pregatiti, la curent cu actualizarile juridice si fiscale!

Reinvent Consulting este marca Grupului de firme REINVENT. Reinvent Consulting are 10 ani de experienta in domeniul serviciilor integrate privind infiintarea de societati comerciale, evidenta contabila, inregistrarea de mentiuni la Registrul Comertului (schimbare sediu social, modificare obiect de activitate, deschidere/ inchidere punct de lucru, cesiuni parti sociale, numire/ revocare administrator), inregistrari marci la OSIM si alte servicii conexe dedicate societatilor comerciale.

Daca nu detineti o proprietate unde sa va puteti inregistra sediul social al societatii comerciale, va punem la dispozitie serviciul de gazduire de sedii sociale.

Pentru detalii, ne puteti contacta la numarul de telefon (+4)021.318.69.60 sau pe adresa de e-mail firma@reinventconsulting.ro. Unul dintre consultantii nostri va sta la dispozitie de Luni pana Vineri, intre orele 09:00-17:30.

www.reinventconsulting.ro

https://www.facebook.com/reinventconsulting/

Da share la acest articol!

Related Posts

Related Posts

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *