Rubrica de marti: INTREABA UN EXPERT! Autorizatia de functionare trebuie reinnoita in fiecare an?

rubrica de marti, Reinvent Consulting

Scopul nostru este acela de a sustine dezvoltarea unei comunitati de business bine informata si de a crea un mediu de afaceri cat mai competitiv!

Expertii Reinvent Consulting sunt alaturi de tine pentru a-ti oferi solutiile si raspunsurile potrivite, pe linie juridica si financiara. Asadar, cu ce te putem ajuta? Intreaba-ne! Suntem aici pentru tine!

Intrebarea de astazi se refera la reinnoirea avizelor de functionare de la Primarie. 

Doamna Maria Popa intreaba:

“Buna ziua,

Autorizatia si acordul de functionare de la Primaria din zona unde se afla punctul de lucru trebuie sau nu reinnoite in fiecare an? Multumesc.”

Doamna Ramona Bajanaru, Director Juridic, Reinvent Consulting, raspunde:

„Buna ziua,

Acordul de functionare si avizele de la institutii precum DSV, DSP, ISU, etc., in functie de domeniul in care se presteaza activitate pe punctul de lucru, se reinnoiesc in fiecare an.

Acordul de functionare al societatilor comerciale, emis de primarii este valabil un an. Dupa fiecare an, societatile trebuie sa depuna din nou aceleasi avize/ negatii de la institutiile din domeniu si sa astepte reinnoirea acordului de functionare de la Primaria pe a carei raza se afla punctul de lucru.

Daca doriti sa va ajutam cu obtinerea avizelor si a autorizatiei de functionare, onorariul nostru este de 500 RON (nu sunt incluse alte taxe de la institutii sau Primarie) si ne ocupam noi de toate depunerile si obtinerea avizelor.

Pentru informatii suplimentare, oferte sau daca doriti o programare pentru consultanta, va stam la dispozitie la numerele/ e-mailul de mai jos. ”

Pentru informatii suplimentare sau pentru a ne adresa intrebarea ta, ne poti contacta la numarul de telefon 021-318.69.60 sau pe adresa de e-mail:  firma@reinventconsulting.ro sau financiar.contabil@reinventconsulting.ro

Consultantii nostri iti stau la dispozitie de Luni pana Vineri, intre orele 09:00 – 17:30.

Alege din start cea mai buna solutie pentru afacerea ta!

www.reinventconsulting.ro

http://www.facebook.com/reinventconsulting

Da share la acest articol!

Related Posts

Related Posts

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *