Rubrica de marti: INTREABA UN EXPERT! Se poate infiinta un PFA in domeniul Fast Food fara studii in domeniu?

rubrica de marti, Reinvent Consulting

Scopul nostru este acela de a sustine dezvoltarea unei comunitati de business bine informata si de a crea un mediu de afaceri cat mai competitiv!

Expertii Reinvent Consulting sunt alaturi de tine pentru a-ti oferi solutiile si raspunsurile potrivite, pe linie juridica si financiara. Asadar, cu ce te putem ajuta? Intreaba-ne! Suntem aici pentru tine!

Intrebarea de astazi se refera la infiintarea unui PFA in domeniul Fast Food fara studii de in domeniu.  

Domnul Ionut Marcu intreaba:

“Buna ziua,

As dori sa deschid un PFA, dar nu am experienta in domeniul Fast Food,  am doar diploma de liceu cu profil economic  si un curs de alimentatie publica. Credeti ca se va accepta inregistrarea PFA la Registrul Comertului?

Va multumesc.”

Domnul Victor Galbinasu, Consilier Juridic, Reinvent Consulting, raspunde:

 „Buna ziua,

In cazul PFA, asa cum probabil stiti, este nevoie de un curs/ o certificare/ un atestat sau o diploma de studii (licenta/ masterat, etc.) in domeniul in care veti infiinta PFA-ul.

In cazul dvs., este nevoie de absolvirea unui curs de alimentatie publica, necesar in conditiile in care veti realiza activitate de tip fast food, caterign, restaurante, etc. si desigur o copie dupa diploma de Bacalaureat.

Cu aceste documente, impreuna cu un sediu profesional valid (la apartament, casa, birou cu sau fara activitate), puteti inregistra un PFA la Registrul Comertului.

Pentru informatii suplimentare, oferte sau daca doriti o programare pentru consultanta, va stam la dispozitie la numerele/ e-mailul de mai jos.”

Pentru informatii suplimentare sau pentru a ne adresa intrebarea ta, ne poti contacta la numarul de telefon 021-318.69.60 sau pe adresa de e-mail:  firma@reinventconsulting.ro sau financiar.contabil@reinventconsulting.ro

Consultantii nostri iti stau la dispozitie de Luni pana Vineri, intre orele 09:00 – 17:30.

Alege din start cea mai buna solutie pentru afacerea ta!

www.reinventconsulting.ro

http://www.facebook.com/reinventconsulting

Da share la acest articol!

Related Posts

Related Posts

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *