Viitorul in comertul online? Inteligenta artificiala. Amazon, eBay, Netflix deja o fac…

Viitorul in comertul online_ Inteligenta artificiala. Amazon, eBay, Netflix deja o fac…Reinvent Consulting
Viitorul in comertul online_ Inteligenta artificiala. Amazon, eBay, Netflix deja o fac…Reinvent Consulting

Gata sau nu… este timpul sa incluzi inteligenta artificiala in afacerea ta. Amazon, eBay, Netflix deja o fac…Fie ca suntem pregatiti sau nu inteligenta artificiala sau AI e parte din viata noastram iar tehnologia este intr-un avans continuu.

In ceea ce priveste comertul online, liderii de piata, cum ar fi Amazon, eBay si Netflix, utilizeaza inteligenta artificiala (AI) pentru a-si aduce experienta clientilor la un nivel complet nou. Intre timp, multi proprietari de mici afaceri inca mai cred ca chat-ul live al site-urilor web va fi suficient pentru a servi potentialii cumparatori.

AI a schimbat comertul online, permitand brandurilor sa inteleaga datele si sa le foloseasca cu algoritmi mai inteligenti. In aceasta epoca a comertului conversational, inteligenta artificiala este esentiala pentru a oferi o experienta personalizata. Afacerile fara o strategie de AI vor avea sanse mai mici de reusita.

Pana acum cateva luni, numai companiile mai mari isi puteau permite investitiile considerabile necesare implementarii AI. Nu mai este cazul. AI devine din ce in ce mai accesibil intreprinderilor de toate dimensiunile. In urmatorii cativa ani, AI va continua sa se extinda in toate organizatiile, inclusive in firmele mai mici.

Beneficii AI pentru antreprenori:

1. Esti in fata concurentilor

Asistenti virtuali, oglinzi inteligente, cautare vizuala, chatbots – indiferent de marimea afacerii tale, AI este viitorul. Unii experti prevad ca pana in 2020, 85% dintre interactiunile cu clientii vor fi gestionate fara un om.

2. Economisesti bani

AI poate ajuta firmele mici sa isi reduca costurile pe termen lung. Dar majoritatea acestora subestimeaza importanta implementarii AI intr-un stadiu incipient. Da, costul initial al hardware-ului si al infrastructurii este scump. Dar avantajele care deriva pe termen lung compenseaza aceste costuri.

AI permite echipei se managerieze baza de clienti intr-un mod foarte personalizat. Acest lucru creste numarul de conversii si de retinere.

AI te poate ajuta pe aproape orice canal de marketing, inclusiv notificari push, marketing prin e-mail si marketing prin SMS. AI poate determina cel mai bun timp pentru a trimite mesaje catre fiecare client, astfel incat vor creste sansele de implicare si o rata de conversie mai mare.

De asemenea, AI te poate ajuta sa identifici canalele de marketing potrivite pentru fiecare destinatar. Aceste informatii iti permit sa vizezi clientii cu mesajul potrivit la momentul potrivit. Cheltuielile dvs. de marketing vor deveni mult mai inteligente.

3.Recreeaza experienta cumparaturilor offline in mediul online.

Serviciile remarcabile reprezinta cheia succesului pentru intreprinderile mici si multe companii fac eforturi suplimentare pentru a-si satisface clientii.

AI ofera instrumentele necesare pentru a personaliza o cumparatura online, te ajuta sa descoperi datele clientilor, modelele lor de comportament. AI faciliteaza analizarea actiunilor din trecut pentru a putea anticipa comportamentul viitor.

4.Economisesti timp.

Marketingul joaca un rol vital in succesul fiecarei afaceri. Intreprinderile mici, din pacate, nu dispun adesea de resursele necesare pentru a accelera eforturile de marketing.

AI poate sustine micile afaceri prin automatizarea sarcinilor, accesarea informatiilor si contactarea clientului potrivit cu mesajul potrivit la momentul potrivit.

Misiunea noastra: formarea unei comunitati de antreprenori informati, bine pregatiti, la curent cu actualizarile juridice si fiscale!

Reinvent Consulting este marca Grupului de firme REINVENT. Reinvent Consulting are 10 ani de experienta in domeniul serviciilor integrate privind infiintarea de societati comerciale, evidenta contabila, inregistrarea de mentiuni la Registrul Comertului (schimbare sediu social, modificare obiect de activitate, deschidere/ inchidere punct de lucru, cesiuni parti sociale, numire/ revocare administrator), inregistrari marci la OSIM si alte servicii conexe dedicate societatilor comerciale.

Daca nu detineti o proprietate unde sa va puteti inregistra sediul social al societatii comerciale, va punem la dispozitie serviciul de gazduire de sedii sociale.

Pentru detalii, ne puteti contacta la numarul de telefon (+4)021.318.69.60 sau pe adresa de e-mail firma@reinventconsulting.ro sau financiar.contabil@reinventconsulting.ro. Unul dintre consultantii nostri va sta la dispozitie de Luni pana Vineri, intre orele 09:00-17:30.

www.reinventconsulting.ro

https://www.facebook.com/reinventconsulting/

Da share la acest articol!

Related Posts

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *