Vrei afacerea ta? 7 lucruri pe care nu ti le-a spus nimeni

Vrei afacerea ta_ 7 lucruri pe care nu ti le-a spus nimeni Reinvent Consulting
Vrei afacerea ta_ 7 lucruri pe care nu ti le-a spus nimeni Reinvent Consulting

E frumos sa stii ca ai business-ul tau, te face sa te simti important si multumit ca visele tale sunt scoase la lumina. Insa…inainte de a demara o afacere ia in considerare si cele 7 lucruri pe care nimeni nu ti le spune la inceput de drum antreprenorial, insa au importanta cruciala in a exista pe piata si profitabilitatea firmei.

1. Nimeni nu va fi la fel de implicat ca tine. Vei fi “agatat” de business inclusiv in week-end sau in perioade de vacanta.

2. Posibil sa ai si perioade in care cheltuielile sunt mai mari decat incasarile si atunci e bine sa ai un plan de rezerva ca sa te mentii pe piata pana se redreseaza situatia.

3. Nu vei fi putea face exact ceea ce vrei tu. Produsul/ serviciul oferit pe piata va suferi modificari in functie de ceea ce vrea clientul. Totodata activitatea firmei se va mula pe dorintelor clientilor, astfel incat sa le oferi exact ce vor ei si nu ce ai vrea tu.

4. Indiferent de cat de atent esti cu clienti, de cat de profesionist esti sau cat de bune sunt produsele/ serviciile tale inevitabil vor aparea si clientii nemultumiti. Psihologia umana este extrem de variata, unii oameni nu pot trai fara sa se vaite sau ca critice orice. Asadar, mare atentie la aceste persoane, trebuie sa gestionezi situatia cu mare diplomatie si tact, mai ales ca reclama “din gura in gura” este foarte credibila in fata consumatorilor si foarte usor de raspandit.

5. Cauta locatia perfecta pentru tipul tau de business. Studiaza vadul comercial, pozitia, daca se potriveste cu tipul de client dorit etc.

6. Angajeaza oameni de calitate, bine pregatiti, potriviti cu stilul tau de lucru si care sa fie entuziasmati de ceea ce fac. Echipa contruieste business-ul, asa ca urmareste sa fii un lider in primul rand si apoi manager.

7. Promoveaza-te, investeste in marketing si PR. Poti avea cel mai bun serviciu/ produs din lume, daca oamenii nu afla de existenta ta nu ai cui vinde. Nu vinzi, nu rezisti pe piata.

Dupa ce faci o cercetare a pietei si un plan de afacere, expertii Reinvent Consulting sunt alaturi de tine pentru infiintarea firmei tale:

  • Infiintare SRL asociat unic: 320 lei Bucuresti si Ilfov/ 420 lei alte judete
  • Infiintare SRL-D: 190 lei Bucuresti si Ilfov/ 290 lei alte judete
  • Infiintare PFA: 190 lei Bucuresti si Ilfov/ 290 lei alte judete
  • Autorizare la terti: 100 lei, In cazul in care nu se declara activitate la sediul social/ profesional sau sediul este gazduit pe cabinet de avocat sau activitate impune acest tip de autorizare (pe teren, ex. transport, constructii etc.)

Tarifele includ onorariu, TVA si taxele de la Registrul Comertului.

Misiunea noastra: formarea unei comunitati de antreprenori informati, bine pregatiti, la curent cu actualizarile juridice si fiscale!

Reinvent Consulting este marca Grupului de firme REINVENT. Reinvent Consulting are 10 ani de experienta in domeniul serviciilor integrate privind infiintarea de societati comerciale, evidenta contabila, inregistrarea de mentiuni la Registrul Comertului (schimbare sediu social, modificare obiect de activitate, deschidere/ inchidere punct de lucru, cesiuni parti sociale, numire/ revocare administrator), inregistrari marci la OSIM si alte servicii conexe dedicate societatilor comerciale.

Daca nu detineti o proprietate unde sa va puteti inregistra sediul social al societatii comerciale, va punem la dispozitie serviciul de gazduire de sedii sociale.

Pentru detalii, ne puteti contacta la numarul de telefon (+4)021.318.69.60 sau pe adresa de e-mail firma@reinventconsulting.ro. Unul dintre consultantii nostri va sta la dispozitie de Luni pana Vineri, intre orele 09:00-17:30.

www.reinventconsulting.ro

https://www.facebook.com/reinventconsulting/

Da share la acest articol!

Related Posts

Related Posts

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *