Recomandare 7 pasi spre fericire. REINVENTeaza-te!

Recomandare 7 pasi spre fericire. REINVENTeaza-te! Reinvent Consulting
Recomandare 7 pasi spre fericire. REINVENTeaza-te! Reinvent Consulting

Fugim ba la stanga, ba la dreapta. Ne luptam cu valurile vietii. Ok…uneori adevarate tsumani, si ajungi in momentul in care toate par imposibile, prea greu de dus, prea greu de acceptat…Bun si ce faci? TE REINVENTEZI! Si cu cat faci lucrul asta mai constient, cu atat vei avea control pe viata ta. Nu te vei schimba fortat datorita situatiilor neprevazute ale vietii, ci o vei face liber…ca reactie la ceea se simti si ce vrei.

7  lucruri care sa te ajute atunci cand simti ca e momentul sa te reinventezi:

1.Citeste semnele din jurul tau (iar pentru asta nu ai nevoie de globul de sticla). 

Nu exista nimic intamplator pe lumea asta. Fiecare om, fiecare intamplare au rolul lor. Fii atent la semnale. Raspunsurile pe care le cauti pot fi chiar sub ochii tai!

2. Asculta-ti vocea interioara.

Ce vrei sa faci? Care este meseria pe care ai practica-o cu draga inima? Ce viziune a vietii ai? Simti ca esti pe drumul cel bun spre realizarile pe care le tintesti?

3.Fa-ti timp pentru tine. Fa-ti timp sa-ti asculti inima.

Gandeste-te, mediteaza, vorbeste cu tine…lasa gandurile sa prinda contur.

4.Gaseste o persoana drept sfatuitor.

Toti stim ca atunci cand intampinam o situatie, ne este de ajutor sfatul cuiva in care credem, fie ca e prieten, familie, preot, psiholog etc.

Sfaturile bazate pe experienta de viata pot fi modul prin care poti rezolva o situatie in cel mai bun mod posibil pentru tine, te ajuta sa poti lua o decizie mai buna.

5. Ia in considerare pareri noi, adopta mentalitatea “out of the box”.

Uita-te in jurul tau, ce alte medii ai putea frecventa? Ce alti oameni ai putea intalni? De la cine ai putea cere si alte pareri?

6. Si daca mai si gresesti ce daca? E normal. Nimeni nu e perfect.

Reinventarea nu se intampla de pe o zi pe alta. O sa mai faci si greseli. Insa atata timp cat ti le asumi si perseverezi in a indreptat atat modul tau de gandire si de actiune…atunci tot raul spre bine.

Din greseli inveti.

Principalul motiv pentru care oamenii nu fac schimbari in viata lor? De ce au o profesie pe care nu o vor? De ce stau in relatii nefericite? Pentru ca le e teama de schimbare. Le e teama ca urmatorul job o sa fie mai rau decat raul curent.

Le e teama ca schimbarea o sa le ia din beneficiile curente. Da-ti voie sa gresesti – nimeni nu a evoluat niciodata urmand o cale perfecta.

7. Actioneaza si reinventarea vine de la sine. 🙂

Misiunea noastra: formarea unei comunitati de antreprenori informati, bine pregatiti, la curent cu actualizarile juridice si fiscale!

Reinvent Consulting este marca Grupului de firme REINVENT. Reinvent Consulting are 10 ani de experienta in domeniul serviciilor integrate privind infiintarea de societati comerciale, evidenta contabila, inregistrarea de mentiuni la Registrul Comertului (schimbare sediu social, modificare obiect de activitate, deschidere/ inchidere punct de lucru, cesiuni parti sociale, numire/ revocare administrator), inregistrari marci la OSIM si alte servicii conexe dedicate societatilor comerciale.

Daca nu detineti o proprietate unde sa va puteti inregistra sediul social al societatii comerciale, va punem la dispozitie serviciul de gazduire de sedii sociale.

Pentru detalii, ne puteti contacta la numarul de telefon (+4)021.318.69.60 sau pe adresele de e-mail financiar.contabil@reinventconsulting.ro / firma@reinventconsulting.ro . Unul dintre consultantii nostri va sta la dispozitie de Luni pana Vineri, intre orele 09:00-17:30.

www.reinventconsulting.ro

https://www.facebook.com/reinventconsulting/

Da share la acest articol!

Related Posts

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *