Cainii latra ursul merge…sau despre cum sa nu-ti mai pese deloc de ce cred altii!

Cainii latra ursul merge…despre cum sa nu-ti mai pese deloc de ce cred altii! Reinvent Consulting
Cainii latra ursul merge…despre cum sa nu-ti mai pese deloc de ce cred altii! Reinvent Consulting

Daca ar fi sa te opresti la toti cainii care latra NU ai mai ajunge acolo unde doresti. Ai fi prea obosit sa le faci fata, asa ca…lasa-i sa “zica” ce vor si focuseaza-te pe cine esti cu adevarat si pe obiectivele tale.

Cei apropiati te cunosc, asa ca…nu ai nevoie de aprecierea necunoscutilor. Nu te lasa afectat de judecati strambe, nu pune la inima remarci rautacioase. Ar trebui sa zambesti chiar…Oamenii puternici sunt comentati de altii, oamenii care fac ceva notabil sunt criticati. Asa ca bucura-te ca nu esti la categoria “mediocru” si tinteste ”excelenta”.

Doar ursul, cel mai tare si mai puternic, nu se lasa influentat de maraielile unor catei, el isi vede nestingherit de treaba. Inceteaza chiar acum sa-ti mai pierzi pretiosul timp intrebandu-te ce gandesc oamenii despre tine. Sa gandeasca ce vor ei. Atata timp cat esti corect si nu faci rau nimanui in drumul tau…nu te intereseaza ce zic X si Y.

Psihologic suntem creati sa vrem sa placem altei persoane, avem nevoie de sentimentul de apartenenta, dar…acest sentiment e necesar cand suntem mici. Apoi crestem mari si invatam sa separam sentimentele noastre de gandurile altor persoane. Asta inca odata demonstreaza cat de mult conteaza pentru noi parerea celor din jur. Cu toate acestea, atunci cand te lasi prada analizei celor din jur, incerci din toate puterile sa le faci pe plac, sa cresti in ochii lor iti pierzi personalitatea. Trebuie sa existe o limita in toate.

EXISTA SOLUTII pentru a inceta sa-ti mai pese de gura lumii si sa te lasi afectat de ce spun altii, adevarat sau fals.

1. Nu toti oamenii gandesc ca tine. E normal sa existe diversitate, accept-o si mergi mai departe.

2. Gandeste sigur! Ai cap, foloseste-l! Urmeaza-ti gandurile, fa ce simti, nu actiona doar pentru a multumi pe altii in detrimetrul tau. Pe termen lung asta duce la nefericire si frustrare.

3. Elibereaza-te de povara de a incerca sa afli ce gandesc ceilalti despre tine. Pur si simplu lasa lucrurile sa curga de la sine. De exemplu, unii oameni nu te vor placea pur si simplu pentru ca le amintesti de cineva care i-a ranit, iar aici nu e vina ta.

4. Fii atent la ceea ce conteaza cu adevarat, nu calca peste valorile si principiile tale. Pastreaza-ti coloana vertebrala dreapta! Niciodata sa nu iti fie frica sa procedezi asa cum crezi ca este corect.

5. Nu te mai desconsidera, nu piere lumea daca nu te place cineva. Unii te plac, altii te ignora, altii nu te plac deloc. Si ce daca? Cade cerul? Uite ca nu. ..:))

Misiunea noastra: formarea unei comunitati de antreprenori informati, bine pregatiti, la curent cu actualizarile juridice si fiscale!

Reinvent Consulting este marca Grupului de firme REINVENT. Reinvent Consulting are 10 ani de experienta in domeniul serviciilor integrate privind infiintarea de societati comerciale, evidenta contabila, inregistrarea de mentiuni la Registrul Comertului (schimbare sediu social, modificare obiect de activitate, deschidere/ inchidere punct de lucru, cesiuni parti sociale, numire/ revocare administrator), inregistrari marci la OSIM si alte servicii conexe dedicate societatilor comerciale.

Daca nu detineti o proprietate unde sa va puteti inregistra sediul social al societatii comerciale, va punem la dispozitie serviciul de gazduire de sedii sociale.

Pentru detalii, ne puteti contacta la numarul de telefon (+4)021.318.69.60 sau pe adresa de e-mail firma@reinventconsulting.ro. Unul dintre consultantii nostri va sta la dispozitie de Luni pana Vineri, intre orele 09:00-17:30.

www.reinventconsulting.ro

https://www.facebook.com/reinventconsulting/

Da share la acest articol!

Related Posts

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *