Razboinicii si amazoanele din noi au nevoie si de pauza… Back to basics in 5 pasi

Razboinicii si amazoanele din noi au nevoie si de pauza… Back to basics in 5 pasi Reinvent Consulting
Razboinicii si amazoanele din noi au nevoie si de pauza… Back to basics in 5 pasi Reinvent Consulting

Viata de zi cu zi: birou, munca, facturi, relatii, fuga in stanga, fuga in dreapta…Agitatie! Si uite asa bucuria de a trai momentul prezent dispare treptat, treptat. Agitatie mentala, conflicte interioare/ exterioare, multi-tasking. Ia pauza 10 minute: lumea nu va pieri fara tine. Ai dreptul la 10 minute doar pentru tine…

Ne luptam cu viata, dar nu uita sa lasi viata sa lupte singura, lucrurile merg oricum inainte. Ia o pauza, nu mai incerca sa gasesti solutii la orice, sa gasesti un raspuns. In cele 10 minute de relaxare, asculta linistea, nu mai fa nimic pentru nimeni. Stai! Nu mai lupta, nu acum, de maine incepe o noua zi, o vei lua de la capat.

Da-ti voie de “evadezi”. Sa te lasi in starea pura de relaxare, fara nici un gand, fara nicio grija, fara sa fii in garda sau in tensiune, fara sa mai fii atent la nimic.  

Asta nu inseamna ca vei renunta la tot ce faci, doar ca data viitoare vei aborda o strategie noua, o abordare noua, care sa nu te consume 100%. Vei face lucrurile mult mai organizat, cu mai multa constiinta de sine.

Cand ajungi la capatul puterilor, cand simti ca totul e pe umerii tai, cand simti ca odihna nu e odihna, ai 2 variante: fie  continui aceasta perpetua angoasa, fie te trezesti! Si continui in ritmul care sa-ti permita sa fii tare, dar sa ai grija si de tine. Fizic, mental, spiritual.

Ai uitat sa traiesti cu adevarat? Nu e totul pierdut.  Back to basics in 5 pasi:

  1. Fa primul pas spre tine. Cel adevarat. Fii cine esti tu. Fii dezinvolt si sincer. Lasa mastile sa cada. Fii tu si atat!
  2. Traieste in prezent. Traieste clipa prezenta. De ce fugi cu atata rapiditate spre viitor?
  3. Nu uita ca nu esti singur. Ai nevoie de ajutor, cere-l. Sigur e cineva acolo la nevoie.
  4. Nu te bloca in conflicte inutile, consumatoare de energie. Fii tare, treci peste, concentreaza-te pe oamenii de calitate.
  5. Pune focus pe nevoile tale: ti-e foame, mananca; ti-e somn, dormi, esti obosit, ia o pauza; nu-ti place ceea ce faci, opreste-te; vrei altceva, schimba decorul. 

Razboinicii si amazoanele din noi au nevoie si de pauza…pentru a o lua de la capat cu forte proaspete! 🙂

Misiunea noastra: formarea unei comunitati de antreprenori informati, bine pregatiti, la curent cu actualizarile juridice si fiscale!

Reinvent Consulting este marca Grupului de firme REINVENT. Reinvent Consulting are 10 ani de experienta in domeniul serviciilor integrate privind infiintarea de societati comerciale, evidenta contabila, inregistrarea de mentiuni la Registrul Comertului (schimbare sediu social, modificare obiect de activitate, deschidere/ inchidere punct de lucru, cesiuni parti sociale, numire/ revocare administrator), inregistrari marci la OSIM si alte servicii conexe dedicate societatilor comerciale.

Daca nu detineti o proprietate unde sa va puteti inregistra sediul social al societatii comerciale, va punem la dispozitie serviciul de gazduire de sedii sociale.

Pentru detalii, ne puteti contacta la numarul de telefon (+4)021.318.69.60 sau pe adresele de e-mail financiar.contabil@reinventconsulting.ro / firma@reinventconsulting.ro . Unul dintre consultantii nostri va sta la dispozitie de Luni pana Vineri, intre orele 09:00-17:30.

www.reinventconsulting.ro

www.facebook.com/reinventconsulting

Da share la acest articol!

Related Posts

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *