Rubrica de Marti: Intreaba un expert! Ce autorizatii sunt necesare pentru un punct de lucru (o rulota) intr-un parc?

rubrica de marti, Reinvent Consulting

Scopul nostru este acela de a sustine dezvoltarea unei comunitati de business bine informata si de a crea un mediu de afaceri cat mai competitiv!

Expertii Reinvent Consulting sunt alaturi de tine pentru a-ti oferi solutiile si raspunsurile potrivite, pe linie juridica si financiara. Asadar, cu ce te putem ajuta? Intreaba-ne! Suntem aici pentru tine!

Intrebarea de astazi se refera la ce autorizatii sunt necesare pentru o rulota pozitionata pe domeniul public (parc). 

Domnul Marculescu Ion intreaba:

“Buna ziua,

Ce autorizatii sunt necesare pentru a stabili sediul social sau punctul de lucru (o rulota) intr-un parc? Multumesc.”

Doamna Ramona Bajanaru, Director Juridic, Reinvent Consulting, raspunde:

„Buna ziua,

In privinta pozitionarii unei rulote pe un spatiul public (parc), inainte de a obtine autorizatiile necesare pentru a incepe activitatea, va fi nevoie sa urmati cativa pasi. 

In primul rand, va fi nevoie sa infiintati o societate: SRL, PFA, etc. Pentru aceasta procedura veti aveti nevoie de identificarea unui spatiu (diferit de rulota) care sa deserveasca drept sediul social (doar adresa de corespondenta si controale) pentru firma dumneavoastra. Din pacate, parcul NU poate deservi drept sediu social, nici spatiul rulotei, in cazul dumneavoastra. 

Ultimul pas este sa deschideti un punct de lucru si sa obtineti contractul de inchiriere al spatiului din parc unde va fi pozitionata rulota de la Primaria sub administratia careia se afla respectivul parc. In baza acestui contract de folosinta/ chirie, etc. puteti deschide punctul de lucru. Dupa deschiderea acestuia, puteti obtine si autorizatiile si avizele necesare inceperii activitatii dumneavoastra.

Fiind cel mai probabil vorba despre un food truck (rulota care serveste mancare si/ sau bauturi) veti avea nevoie de autorizatii de functionare de la Primarie si avize de la ISU, DSP, DSV.

In cazul in care doriti sa va ajutam cu infiintarea firmei dumneavoastra, cu deschidere punctului de lucru sau cu obtinerea autorizatiilor necesare de la Primarie si alte institutii, va stam la dispozitie la numerele de mai jos sau pe e-mail.”

Pentru informatii suplimentare sau pentru a ne adresa intrebarea ta, ne poti contacta la numarul de telefon 021-318.69.60 sau pe adresele de e-mail:  firma@reinventconsulting.ro sau financiar.contabil@reinventconsulting.ro.

Consultantii nostri iti stau la dispozitie de Luni pana Vineri, intre orele 09:00 – 17:30.

Alege din start cea mai buna solutie pentru afacerea ta!

www.reinventconsulting.ro

http://www.facebook.com/reinventconsulting

Da share la acest articol!

Related Posts

Related Posts

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *