Schimbare nume firma: procedura si pasii necesari

schimbare denumire firma, Reinvent Consulting

Te gandesti sa preiei o firma de la un partener sau prieten si sa o transformi complet? Sau poate ai deja o firma si are nevoie de o “reimprospatare” in ceea ce priveste brand-ul si serviciile? Primul pas este sa ii schimbi numele, sa personalizezi denumirea societatii tale pentru a indeplini noile nevoi. Iata cum poti realiza schimbarea.

1.Alege 3-5 variante de nume firma noi pe care sa le verifici daca sunt sau nu disponibile. 

SFAT! Cauta denumiri unicat, combina diverse cuvinte din limba romana, engleza sau alte limbi, care sa descrie activitatea ta. Incearca sa eviti denumirir de genul “Business Consulting SRL” deoarece este o denumire prea simpla si cel mai sigur este indisponibila.

2.Rezerva o denumire (in functie de disponibilitate) direct la ghiseul ONRC sau online pe site-ul onrc.ro.

ATENTIE! Din experienta REINVENT CONSULTING, te sfatuim sa eviti rezervarea online a numelui si sa apelezi la serviciul nostru de rezervare direct la ghiseul ONRC. Asta deoarece, e posibil sa ai surpriza ca numele rezervat pe platforma online a ONRC sa nu fie de fapt disponibil cand ajungi sa depui dosarul la ghiseu. Asadar, te sfatuim sa mergi direct la ghiseu sau sa apelezi la serviciile noastre de rezervare, pentru a scapa de statul la cozi.

Da CLICK AICI pentru a gasi cateva sugestii de nume pentru firma ta!

3. Modifica toate documentele firmei cu noua denumire. 

Dupa ce ai primit rezervarea de nume in original de la ONRC sau ti-a fost transmisa pe e-mail, trebuie sa modifici noul nume in toate actele societatii. Pentru a evita orice greseli de redactare, cozile la ghiseu si pentru a completa formularele la ONRC in mod corect, te sfatuim sa apelezi la profesionistii din echipa noastra.

4. Depune dosarul complet la ONRC si asteapta 3 zile solutionarea. 

Dosarul complet, cu toate formularele si actele modificate, trebuie depus la ONRC pentru inregistrare. Solutionarea unui dosar de schimbare denumire firma este de 3 zile lucratoare, dupa care urmeaza eliberarea sa.

Noi te putem ajuta sa eviti cozile de la ghiseu si sa ai un dosar complet in 5 zile lucratoare (redactare, semnare s, depunere si ridicare dosar).

Click aici pentru detalii despre mentiunea de SCHIMBARE DENUMIRE FIRMA!

Solutiile oferite de REINVENT CONSULTING

Consilierii nostri juridici cu experienta in domeniu iti pun la dispozitie cunostintele lor, pentru a redacta un dosar complet si pentru a micsora timpul de asteptare la ghiseu sau eventuale erori.

Tariful pentru mentiunea de schimbare denumire firma:

  • 380 lei  – Bucuresti si Ilfov
  • 480 lei  – alte judete

Preturile afisate includ taxele la Registrul Comertului, TVA si onorariu.

Pentru firmele cu mai multi asociati se adauga suma de 50 lei, pentru fiecare asociat, reprezentand taxe de publicare in Monitorul Oficial per numar de caractere.

Vrei sa te ajutam cu identificarea si rezervarea unui nume unic pentru firma ta? Trimite-ne un e-mail cu datele tale, anumite preferinte si o copie C.I pe adresa rezervare.denumire@reinventconsulting.ro si vom reveni imediat cu oferta si 3 sugestii de denumire.Totodata vom lua de la Registrul Comertului rezervarea de denumire.

Costul acestui serviciu este de 45 lei si se emite o factura in baza CNP-ului dumneavoastra.

Misiunea noastra: formarea unei comunitati de antreprenori informati, bine pregatiti, la curent cu actualizarile juridice si fiscale!

Reinvent Consulting este marca Grupului de firme REINVENT. Reinvent Consulting are 10 ani de experienta in domeniul serviciilor integrate privind infiintarea de societati comerciale, evidenta contabila, inregistrarea de mentiuni la Registrul Comertului (schimbare sediu social, modificare obiect de activitate, deschidere/ inchidere punct de lucru, cesiuni parti sociale, numire/ revocare administrator), inregistrari marci la OSIM si alte servicii conexe dedicate societatilor comerciale.

Daca nu detineti o proprietate unde sa va puteti inregistra sediul social al societatii comerciale, va punem la dispozitie serviciul de gazduire de sedii sociale.

Pentru detalii, ne puteti contacta la numarul de telefon (+4)021.318.69.60 sau pe adresele de e-mail financiar.contabil@reinventconsulting.ro / firma@reinventconsulting.ro . Unul dintre consultantii nostri va sta la dispozitie de Luni pana Vineri, intre orele 09:00-17:30.

www.reinventconsulting.ro

www.facebook.com/reinventconsulting

Da share la acest articol!

Related Posts

Related Posts

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *