S.O.S.: generatia noastra nu mai are rabdare. Ce e de facut?

S.O.S._ generatia noastra nu mai are rabdare. Ce e de facut_ Reinvent Consulting
S.O.S._ generatia noastra nu mai are rabdare. Ce e de facut_ Reinvent Consulting

Traim in epoca vitezei, totul se reduce la esential, informatiile vin si pleaca in toate directiile, suntem zilnic expusi la muuulta informatie si multe lucruri de facut, toate in aceleasi 24 de ore.

Timpul nu sta pe loc, timpul nu ne asteapta, timpul nu se vede, dar totusi viata noastra jongleaza in jurul lui. Exista un timp pentru activitate si unul pentru somn. Timp pentru munca si unul pentru odihna. Toate se repeta intr-un fel sau altul in  functie de….timp. Si de aici pleaca si problema: nu mai avem rabdare pentru ca simtim ca nu ne mai ajunge timpul!

Intelepciunea stramosilor nostri ne spune “cu radarea treci marea”, dar parca generatia zilelor contemporane nu mai are deloc aceasta calitate. Nu mai avem rabdare sa asteptam ca lucrurile sa urmeze cursul lor firesc, toti vrem sa grabim totul, sa fie debifat pentru  a merge mai departe, cat mai departe posibil.

S.O.S.: generatia noastra nu mai are rabdare. Ce e de facut?

1. Incetineste! Redu viteza, observa detaliile, fa lucrurile in ritmul care sa-ti permita sa faci toate activitatile zilei cu calm, in liniste. E greu la inceput, dar nu imposibil. Sa te grabesti “incet” este o arta pe care o poti deprinde.

2. Fii din nou copil! Asa e ca atunci cand erai mic nu simteai aceasta lipsa acuta a timpului? Fii ca un copil, jucaus, mereu zambitor, degajat, fara griji…imagineaza-ti, pune-te in aceasta stare cateva minute. Asa e ca lucrurile incep sa capete alta nuanta?  Ai rabdare cu tine.

3. Invata sa respiri! Cu adevarat sa respiri.  A respira constient inseamna a ne concentra atentia pe inspiratie si expiratie, fara a ne grabi, focalizandu-ne atentia numai pe procesul in sine. Te vei linisti cu siguranta.

4. Da pauza gandurilor! Zilnic ne trec prin cap peste 60.000 de ganduri. Uluitor! Permite-ti momente de liniste, o pauza totala, o deconectare de la a vorbi, a gandi, a te misca. Cateva minute pe zi si deja ai facut un mare pas spre starea de relaxare, lipsa de rabdare incepe sa se estompeze din ce in ce mai mult.

Misiunea noastra: formarea unei comunitati de antreprenori informati, bine pregatiti, la curent cu actualizarile juridice si fiscale!

Reinvent Consulting este marca Grupului de firme REINVENT. Reinvent Consulting are 10 ani de experienta in domeniul serviciilor integrate privind infiintarea de societati comerciale, evidenta contabila, inregistrarea de mentiuni la Registrul Comertului (schimbare sediu social, modificare obiect de activitate, deschidere/ inchidere punct de lucru, cesiuni parti sociale, numire/ revocare administrator), inregistrari marci la OSIM si alte servicii conexe dedicate societatilor comerciale.

Daca nu detineti o proprietate unde sa va puteti inregistra sediul social al societatii comerciale, va punem la dispozitie serviciul de gazduire de sedii sociale.

Pentru detalii, ne puteti contacta la numarul de telefon (+4)021.318.69.60 sau pe adresa de e-mail firma@reinventconsulting.ro. Unul dintre consultantii nostri va sta la dispozitie de Luni pana Vineri, intre orele 09:00-17:30.

www.reinventconsulting.ro

https://www.facebook.com/reinventconsulting/

Da share la acest articol!

Related Posts

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *