7 sfaturi de la bogatii lumii pentru reusita in afaceri

7 sfaturi de la bogatii lumii pentru reusita in afaceri Reinvent Consulting
7 sfaturi de la bogatii lumii pentru reusita in afaceri Reinvent Consulting

Drumul catre reusita este o combinatie intre munca, perseverenta si sansa. Nu exista o formula predefinita pentru succes, fiecare are calea sa, insa nu strica sa aruncam un ochi peste ocean la cei care au scris istorie in mediul de business international. 

7 sfaturi de la bogatii lumii pentru reusita in afaceri:

  • Bill Gates, co-fondator al Microsoft si unul dintre cei mai bogati oameni din lume, cu o avere estimata la 67 de miliarde de dolari:  “Trebuie sa oferi instrumente marete unor echipe mici. Alege oameni buni, foloseste echipe mici si ofera-le instrumente marete astfel incat sa devina foarte productivi.”
  • Larry Page, co-fondator al Google, dispune de o avere estimata la peste 20 de miliarde de dolari: “Nu ai nevoie de o companie uriasa, doar de un calculator si de un angajat part-time. Nu ai nevoie de o companie cu 100 de angajati pentru a dezvolta ideea. Odata ce ai obtinut produsul si oamenii il folosesc, este foarte usor sa cresti investitia.”
  • Richard Branson, fondator Virgin Group, cu operatiuni in domenii precum aerian, turistic, telecomunicatii, media, sanatate sau energie, are o avere estimata la circa 4 miliarde de dolari: “Pentru a avea succes, trebuie sa fii in mijlocul actiunii, sa fii pregatit imediat pentru munca si, daca ai in jurul tau o echipa buna si un pic de sansa, ai putea sa pornesti ceva. Insa nu poti avea aceasta garantie doar urmand formula altcuiva.”
  • Evan Williams, fondator al site-urilor Blogger si Twitter: “Inconjoara-te de oameni buni, incearca lucruri diferite, spune ‘nu’ distractiilor si aminteste-ti sa ai grija de tine. Esecul companiei tale nu reprezinta in esec in viata. Esecul relatiilor tale, da.”
  • Eric Schmidt,  presedinte Google,cu o avere estimata la 7,5 miliarde de dolari: “Trebuie sa gasesti un mod prin care sa spui ‘da’ lucrurilor. Spune ‘da’ invitatiei intr-o noua tara, spune ‘da’ cand intalnesti prieteni noi, spune ‘da’ cand inveti ceva nou”.
  • Elon Musk, co-fondator Tesla Motors si al serviciului de plati online PayPal, precum si fondatorul companiei spatiale SpaceX, cu o avere estimata la 2,4 de miliarde de dolari: “Am stiut intodeauna ca exista posibilitatea unui esec in toate eforturile mele. Dar am simitit ca sunt suficient de importante pentru a incerca, chiar daca probabilitatea succesului era de mai putin de 50%.”
  • Chad Hurley, co-fondator al YouTube, detine o avere de 300 milioane de dolari: “Atunci cand incepi sa construiesti un produs nu considera ca detii toate raspunsurile. Inconjoara-te de oameni grozavi. Ai de nevoie de angajati in care sa ai incredere ca isi fac treaba. Poti avea o conceptie initiala cu privire la modul in care un produs va functiona, dar trebuie sa observi modul in care tu si comunitatea il folositi. Nu te teme sa schimbi directia la mijlocul drumului.”

Misiunea noastra: formarea unei comunitati de antreprenori informati, bine pregatiti, la curent cu actualizarile juridice si fiscale!

Reinvent Consulting este marca Grupului de firme REINVENT. Reinvent Consulting are 10 ani de experienta in domeniul serviciilor integrate privind infiintarea de societati comerciale, evidenta contabila, inregistrarea de mentiuni la Registrul Comertului (schimbare sediu social, modificare obiect de activitate, deschidere/ inchidere punct de lucru, cesiuni parti sociale, numire/ revocare administrator), inregistrari marci la OSIM si alte servicii conexe dedicate societatilor comerciale.

Daca nu detineti o proprietate unde sa va puteti inregistra sediul social al societatii comerciale, va punem la dispozitie serviciul de gazduire de sedii sociale.

Pentru detalii, ne puteti contacta la numarul de telefon (+4)021.318.69.60 sau pe adresa de e-mail firma@reinventconsulting.ro. Unul dintre consultantii nostri va sta la dispozitie de Luni pana Vineri, intre orele 09:00-17:30.

www.reinventconsulting.ro

https://www.facebook.com/reinventconsulting/

Da share la acest articol!

Related Posts

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *