Care este legatura dintre site-ul firmei si afacerea ta? 7 Sfaturi utile pentru afacerea ta online

Care este legatura dintre site-ul firmei si afacerea ta_ 7 Sfaturi utile pentru afacerea ta online Reinvent Consulting
Care este legatura dintre site-ul firmei si afacerea ta_ 7 Sfaturi utile pentru afacerea ta online Reinvent Consulting

Ce vinde in ziua de azi, cand orice serviciu/ produs este cautat pe internet? Piesa de rezistenta care grabeste, asigura, sustine vanzarea: site-ul tau! Clientul se informeaza, gaseste testimoniale, da click pe reclame, dar apoi ajunge pe site! Si acolo se da “lupta” pentru a-l determina sa faca alegerea finala si sa cumpere.

Care este legatura dintre site-ul firmei si afacerea ta ?

In momentul in care ai ales sa fii antrepenor trebuie sa fii constient de piata in care activezi si de schimbarile care intrevin cu o rapiditate uluitoare. Impactul mediului online asupra unei afaceri este foarte ridicat, esti in mediul online cu o prezenta constanta/ bine pozitionata/ optimizata si ai un site bine organizat, bine structurat, un site care vinde, atunci…ai toate sansele sa reusesti!

Atentie, asta inseamna sa iesi din zona de confort, sa te informezi, sa investesti azi pentru ziua de maine.

7 Sfaturi utile pentru afacerea ta online

  1. Stabileste cine este clientul tau tinta, axeaza-te pe o anumita nisa de piata, pentru un mai bun control;
  2. Nu te zgarci cand vine vorba de investit timp si finante in promovare/ informare/continut de calitate – clientul trebuie sa gaseasca informatii despre tine, despre ceea ce vinzi in cat mai multe surse. Nu strica sa ai un blog actualizat si sa postezi constant lucruri utile pentru clientii tai.
  3. Stabileste care e imaginea site-ului in concordanta cu ceea ce vinzi. Imaginea conteaza! Nu poti vinde ceasuri pe un site cu floricele roz.
  4. Fii clar si la obiect, nu aglomera site-ul de informatii, pune-te in locul clientului, gandeste ca el, actioneaza ca el, fa in asa fel incat experienta lui pe site-ul tau sa fie cat mai utila, sa nu se incurce in pagini, in butoane, in linkuri. Mesajele trebuie sa fie scurte, clare, usor de inteles.
  5. Alege sa-ti faci un site simplu – clientul sa poata gasi usor solutie la problema/ nevoia lui.
  6. Redu numarul de optiuni / functionalitati – in momentul in care un client a ales una dintre ofertele tale, nu ii mai arata alte oferte/ bannere/ informatii. In caz contrar va fi bulversat si poate renunta la achizitie.
  7. Comunica cu cei care iti sunt clienti, asculta-i, cere-le feedback atat in mediul online pe retelele de socializare, cat si in mediul offline prin prezenta ta la diverse evenimente, targuri etc.

Misiunea noastra: formarea unei comunitati de antreprenori informati, bine pregatiti, la curent cu actualizarile juridice si fiscale!

Reinvent Consulting este marca Grupului de firme REINVENT. Reinvent Consulting are 10 ani de experienta in domeniul serviciilor integrate privind infiintarea de societati comerciale, evidenta contabila, inregistrarea de mentiuni la Registrul Comertului (schimbare sediu social, modificare obiect de activitate, deschidere/ inchidere punct de lucru, cesiuni parti sociale, numire/ revocare administrator), inregistrari marci la OSIM si alte servicii conexe dedicate societatilor comerciale.

Daca nu detineti o proprietate unde sa va puteti inregistra sediul social al societatii comerciale, va punem la dispozitie serviciul de gazduire de sedii sociale.

Pentru detalii, ne puteti contacta la numarul de telefon (+4)021.318.69.60 sau pe adresele de e-mail financiar.contabil@reinventconsulting.ro / firma@reinventconsulting.ro . Unul dintre consultantii nostri va sta la dispozitie de Luni pana Vineri, intre orele 09:00-17:30.

www.reinventconsulting.ro

www.facebook.com/reinventconsulting

Da share la acest articol!

Related Posts

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *