Mind streching sau cum sa darami gardul pe care l-ai ridicat in jurul tau

Mind streching Reinvent Consulting
Mind streching Reinvent Consulting

Conceptul de mind streching este noul trend in dezvoltarea personala. Reprezinta procesul prin care creierul poate fi antrenat sa accepte noi metode de gandire prin conectarea emisferei stangi de cea dreapta in mod mult mai eficient, astfel crescand abilitatea de a rezolva probleme. Aceasta practica asigura inovatie si productivitate, oprimizeaza functionarea mintii si ajuta la eliminarea blocajelor mintale.

Viata are infinite posibilitati. Daca zici ca nu e asa, atunci singur te limitezi, creezi in jurul tau un gard de protectie…dar si de bariere. Iti inchizi orizonturi, sanse, experiente noi.

Cum ne putem opri din a construi garduri mentale? Cum sa le depasim? Sa  nu ne mai incurcam de ele?!?

Garduri mentale: “nu pot”,  “nu sunt in stare”, “este o situatie fara scapare”, “nu am alta solutie”, “nu se poate face nimic”, “e imposibil”, “nu ma pricep”, “asa va fi mereu”, “asa e bine”, “asa e rau”, “asa e gresit”, “asa e corect”, “asta e” si orice alta afirmatie, traire, concluzie care pune un verdit clar, ce inchide orice alta varianta.

Cum daraman aceste garduri? Cum sa facem sa nu le mai construim?

Simplu in teorie, cu vointa si consecventa pot da rezultate in practica.

Inlocuieste orice afirmatie de genul celor de mai sus, care exclud orice alta posibilitate de reusita, cu una din intrebarile de mai jos:

  • Exista si alte puncte de vedere?
  • As putea avea o alta viziune a problemei?
  • Mereu a fost asa sau candva a fost altfel?
  • Sunt sigur ca am exclus toate posibilitatile pentru a rezolva?
  • Nu exista macar o sansa sa ma fi inselat?
  • E posibil sa-mi schimb punctul de vedere?
  • Cum ar fi daca as actiona ca si cum reusita ar fi posibila?

Misiunea noastra: formarea unei comunitati de antreprenori informati, bine pregatiti, la curent cu actualizarile juridice si fiscale!

Reinvent Consulting este marca Grupului de firme REINVENT. Reinvent Consulting are 10 ani de experienta in domeniul serviciilor integrate privind infiintarea de societati comerciale, evidenta contabila, inregistrarea de mentiuni la Registrul Comertului (schimbare sediu social, modificare obiect de activitate, deschidere/ inchidere punct de lucru, cesiuni parti sociale, numire/ revocare administrator), inregistrari marci la OSIM si alte servicii conexe dedicate societatilor comerciale.

Daca nu detineti o proprietate unde sa va puteti inregistra sediul social al societatii comerciale, va punem la dispozitie serviciul de gazduire de sedii sociale.

Pentru detalii, ne puteti contacta la numarul de telefon (+4)021.318.69.60 sau pe adresa de e-mail financiar.contabil@reinventconsulting.ro / firma@reinventconsulting.ro . Unul dintre consultantii nostri va sta la dispozitie de Luni pana Vineri, intre orele 09:00-17:30.

www.reinventconsulting.ro

https://www.facebook.com/reinventconsulting/

 

Da share la acest articol!

Related Posts

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *