Rubrica de Marti: Intreaba un expert! Ce autorizatii are nevoie o firma care inchiriaza schele si cofraje? Difera in functie de Primarie?

 

rubrica de marti, Reinvent Consulting

Scopul nostru este acela de a sustine dezvoltarea unei comunitati de business bine informata si de a crea un mediu de afaceri cat mai competitiv!

Expertii Reinvent Consulting sunt alaturi de tine pentru a-ti oferi solutiile si raspunsurile potrivite, pe linie juridica si financiara. Asadar, cu ce te putem ajuta? Intreaba-ne! Suntem aici pentru tine!

Intrebarea de astazi se refera la autorizatiile si avizele de la Primarie si insitutii necesare pentru o anumita activitate. 

Domnul Liviu Patrascu intreaba:

“Buna ziua,

Va rog sa-mi spuneti ce autorizatii are nevoie o firma care inchiriaza schele si cofraje, care are 60 de angajati si un sediu central si un punct de lucru. Ati putea sa ne ajutati in vederea obtinerii autorizatiilor?
Multumesc.

Domnul Ioan Giurgiu, Consilier Juridic si Responsabil Autorizatii si Avize, Reinvent Consulting, raspunde: 

„Buna ziua,

In functie de activitatile de pe certificatul constatator si sectorul in care se afla punctul de lucru, autorizatiile pot varia:

  • de la ISU
  • Primarie
  • Mediu.

Fiecare Primarie necesita diverse documente pentru autorizari, autorizand diverse activitati, pe hotarari de consiliu local. In cazul in care doriti sa va ajutam va stam la dispozitie. Tototdata v-am trimis pe email oferta noastra privind autorizatiile si avizele.

Numarul angajatilor si existenta unuia sau a mai multor puncte de lucru nu impacteaza necesitatea avizelor sau autorizatiilor de anumite tipologii. Doar activitatea (reprezentata de Codul CAEN) este cea care indica, in functie de consiliul local al Primariei, necesitatea unor anumite avize. 

Daca doriti sa va oferim ajutor in privinta obtinerii autorizatiilor si avizelor de la toate institutiile si sa va oferim consultanta pe tot parcursul acestei proceduri, onorariul este de 900 lei. Pentru detalii, va rugam sa ne contactati la numerele de contact de mai jos sau pe e-mail.

Pentru informatii suplimentare sau pentru a ne adresa intrebarea ta, ne poti contacta la numarul de telefon 021-318.69.60 sau pe adresele de e-mail:  

Consultantii nostri iti stau la dispozitie de Luni pana Vineri, intre orele 09:00 – 17:30.

Alege din start cea mai buna solutie pentru afacerea ta!

www.reinventconsulting.ro

http://www.facebook.com/reinventconsulting 

Da share la acest articol!

Related Posts

Related Posts

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *