Nu lasa CREIERUL sa doarma! Antreneaza-ti mintea cu 12 exercitii

Nu lasa CREIERUL sa doarma! Antreneaza-ti mintea cu 12 exercitii Reinvent Consulting
Nu lasa CREIERUL sa doarma! Antreneaza-ti mintea cu 12 exercitii Reinvent Consulting

Si mintea are nevoie de exercitiu, altfel nu ramane la fel de activa! Nu lasa CREIERUL sa doarma! Antreneaza-tei mintea! Iata 12 moduri prin care iti poti pastra mintea sanatoasa:

1. Deseneaza/ picteaza: aceasta creativitate stimuleaza functionarea  emisferei drepte a creierului,  zona rar folosita pentru realizarea activitatilor curente.

2. Tine un jurnal: vezi care sunt trairile tale, intri in subconstient, aduci la lumina propriile temeri, vise, sentimente. Vei ajunge sa te cunosti mai bine si sa faci acele lucruri care iti aduc fericirea si multumirea.

3. Asculta-ti vocea interioara: acest lucru te ajuta sa-ti imbunatatesti intuitia. Asculta-ti vocea ta, inainte de a o asculta pe a altora. Tu vei stii mai bine ce solutii sunt potrivite tie.

4. Incearca masajul:  acest exercitiu de acupresura stimuleaza activitatea creierului, deci, implicit memoria, atentia, concentrarea etc.

6. Fa sport: asa vei avea mintea sanatoasa, intr-un corp sanatos! Buna oxigenare a sangelui are efecte benefice la nivelul creierului, conducand la o relaxare neuronala.

7. Danseaza: faci miscare, dar iti antrenezi si capacitatea de coordonare.

8. Rezolva puzzle-uri: asa iti stimulezei activitatea creierului.

9. Ai auzit de Neurobica?  Fa exercitii fizice doar cu ajutorul simturilor, de ex. imbracatul pe intuneric.

10. Inventeaza povesti: imagineaza-ti o poveste, detaliile din ea, continutul, cum se termina;

11. Fa teste de cultura generala, vei fi la curent cu informatii noi. Vei fi nevoit sa acumulezi informatie si asa creierul  ramane activ;

12. Rezolva Sudoku: este unul dintre cele mai solicitante exercitii pentru stimularea creierului.

Misiunea noastra: formarea unei comunitati de antreprenori informati, bine pregatiti, la curent cu actualizarile juridice si fiscale!

Reinvent Consulting este marca Grupului de firme REINVENT. Reinvent Consulting are 10 ani de experienta in domeniul serviciilor integrate privind infiintarea de societati comerciale, evidenta contabila, inregistrarea de mentiuni la Registrul Comertului (schimbare sediu social, modificare obiect de activitate, deschidere/ inchidere punct de lucru, cesiuni parti sociale, numire/ revocare administrator), inregistrari marci la OSIM si alte servicii conexe dedicate societatilor comerciale.

Daca nu detineti o proprietate unde sa va puteti inregistra sediul social al societatii comerciale, va punem la dispozitie serviciul de gazduire de sedii sociale.

Pentru detalii, ne puteti contacta la numarul de telefon (+4)021.318.69.60 sau pe adresa de e-mail financiar.contabil@reinventconsulting.ro / firma@reinventconsulting.ro . Unul dintre consultantii nostri va sta la dispozitie de Luni pana Vineri, intre orele 09:00-17:30.

www.reinventconsulting.ro

https://www.facebook.com/reinventconsulting/

Da share la acest articol!

Related Posts

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *