5 tehnici pentru a lua cele mai bune decizii in viata…cu efect garantat

5 tehnici pentru a lua cele mai bune decizii in viata...cu efect garantat Reinvent Consulting
5 tehnici pentru a lua cele mai bune decizii in viata…cu efect garantat Reinvent Consulting

Viata inseamna decizii. Decizi cu ce te imbraci, ce mananci, unde lucrezi, cu cine vrei sa te imprietenesti, unde vrei sa petreci vacanta etc. Niciodata sau aproape niciodata nu ne punem problema ca puteau fi mai bune, decat atunci cand lucrurile nu ies chiar asa cum ne-am fi dorit si apare vesnica intrebare “ce ar fi fost daca”?

Uneori, e chiar foarte greu sa luam decizii cand nu stim prea multe despre ceea ce ne asteapta. Nu stim ce va fi, ce nu va fi, nu avem control asupra a ceea ce va sa se intample.

 

Cum sa iei decizii mai bune? 5 tehnici aplicate cu succes:

1.Nu lua decizii sub impulsul momentului, nu te pripi, nu ceda emotiilor de scurta durata (ex. enervare, orgoliu intr-o situatie nu foarte importanta etc.);

2. Fa testul timpului legat de cum te vei simti peste 10 minute, 10 ore, 10 luni, 10 ani de la luarea acelei decizii.

3. Ce conteaza cu adevarat pentru tine? Cand luam decizii, este bine sa ne gandim care sunt valorile noastre. Ca de exemplu ai o oferta pentru un nou job, dar acesta iti limiteaza timpul liber, vei avea mai multi ban, dar mai putin timp pentru tine…ce alegi?

4. Testul Stop Ton, adica sa indentifici prioritatile reale in viata ta, testul consta in a-ti pune urmatoarea intrebare: daca ai primi 20 milioane de dolari (si daca ai mai avea doar zece ani de trait), ce ai inceta sa faci?

5. Cere sfatul celor apropiati, asa vei avea si alte puncte de vedere de la persoane care iti vor binele. Asa emotiile se disipeaza si situatia va parea altfel discutata cu cineva in care ai incredere. Lucrurile se vor lamuri.

Misiunea noastra: formarea unei comunitati de antreprenori informati, bine pregatiti, la curent cu actualizarile juridice si fiscale!

Reinvent Consulting este marca Grupului de firme REINVENT. Reinvent Consulting are 10 ani de experienta in domeniul serviciilor integrate privind infiintarea de societati comerciale, evidenta contabila, inregistrarea de mentiuni la Registrul Comertului (schimbare sediu social, modificare obiect de activitate, deschidere/ inchidere punct de lucru, cesiuni parti sociale, numire/ revocare administrator), inregistrari marci la OSIM si alte servicii conexe dedicate societatilor comerciale.

Daca nu detineti o proprietate unde sa va puteti inregistra sediul social al societatii comerciale, va punem la dispozitie serviciul de gazduire de sedii sociale.

Pentru detalii, ne puteti contacta la numarul de telefon (+4)021.318.69.60 sau pe adresele de e-mail financiar.contabil@reinventconsulting.ro / firma@reinventconsulting.ro . Unul dintre consultantii nostri va sta la dispozitie de Luni pana Vineri, intre orele 09:00-17:30.

www.reinventconsulting.ro

www.facebook.com/reinventconsulting

Da share la acest articol!

Related Posts

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *