7 lucruri pe care oamenii fericiti le fac ALTFEL

7 lucruri pe care oamenii fericiti le fac ALTFEL. Reinvent Consulting
7 lucruri pe care oamenii fericiti le fac ALTFEL. Reinvent Consulting

Sa fii fericit e simplu. Si se poate invata! Nu mai complica lucrurile, renunta sa te focalizezi pe “drobul de sare”, bucura-te de ce ai (daca nu, traieste o zi viata unuia cu mai putine decat ai tu si vezi apoi diferenta), traieste clipa prezenta si fa macar unul din cele 7 lucruri pe care oamenii fericiti le fac ALTFEL.

1. Invata sa fii optimist: e normal sa mai si gresesti! Nu suntem roboti, suntem oameni, dar persoanele optimiste privesc totul din jur ca pe o sursa de posibilitati nesfarsite…

2. Nu te compara cu nimeni: comparatia sociala poate fi toxica. Daca suntem ”mai buni” decat ceilalti, ne dezvoltam un sentiment nesanatos de superioritate. Daca suntem ”mai rai” ca ceilalti, negam toata munca si progresele inregistrate de-a lungul mai multor ani de zile.

3. Imbunatateste-ti relatiile sociale: cei mai fericiti oameni de pe planeta pun accent pe relatiile profunde si de durata.

4. Iarta… sentimentele negative influenteaza foarte rau sanatatea si linistea interioara. Ce conteaza ce a fost? Ce poti schimba? Conteaza ce este.

5. Apreciaza clipele frumoase ale vietii, fericirea e formata din momente, momente frumoase ce nu trebuie neglijate.

6. Fa-ti scopuri in viata: motivatia de a face ceva, efortul pentru a obtine si perseverenta, dau sare si piper vietii, simti ca ai de ce sa te zbati, pentru ce sa te agiti;

7. Ai grija de corpul si de mintea ta, nu iti neglija sanatatea, abia dupa ce te imbolnavesti realizezi ca toata bogatia lumii este inutila, daca esti bolnav. Asa ca dormi suficient, fa sport, roaga-te, mediteaza, alimenteaza-te corect…

Misiunea noastra: formarea unei comunitati de antreprenori informati, bine pregatiti, la curent cu actualizarile juridice si fiscale!

Reinvent Consulting este marca Grupului de firme REINVENT. Reinvent Consulting are 10 ani de experienta in domeniul serviciilor integrate privind infiintarea de societati comerciale, evidenta contabila, inregistrarea de mentiuni la Registrul Comertului (schimbare sediu social, modificare obiect de activitate, deschidere/ inchidere punct de lucru, cesiuni parti sociale, numire/ revocare administrator), inregistrari marci la OSIM si alte servicii conexe dedicate societatilor comerciale.

Daca nu detineti o proprietate unde sa va puteti inregistra sediul social al societatii comerciale, va punem la dispozitie serviciul de gazduire de sedii sociale.

Pentru detalii, ne puteti contacta la numarul de telefon (+4)021.318.69.60 sau pe adresele de e-mail financiar.contabil@reinventconsulting.ro / firma@reinventconsulting.ro . Unul dintre consultantii nostri va sta la dispozitie de Luni pana Vineri, intre orele 09:00-17:30.

www.reinventconsulting.ro

www.facebook.com/reinventconsulting

Da share la acest articol!

Related Posts

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *