9 sfaturi de viata de la intelepti!

9 sfaturi de viata de la intelepti! Reinvent Consulting
9 sfaturi de viata de la intelepti! Reinvent Consulting

Suntem oameni moderni…Avantaje si dezavantaje. Printre dezavantaje, cu totii suntem de acord ca stresul, alimentatia deficitara, lipsa timpului si agitatia in care traim de multe ori de dezechilibreaza.

Problema nu este aceea ca ne dezechilibram, ci ca nu cumva sa cadeam si sa nu reusim sa mai gasim punctul de echilibru.

Asadar, cum sa combatem stresul si sa ne orientam pe ceea ce trebuie…pentru o viata fericita? Urmeaza cele 9 sfaturi de viata de la intelepti. 🙂

1. Pretuieste ce ai, indiferent de ce au altii. Nu te compara cu cel care are mai mult decat tine, uita-te intodeauna si la cel de are mai putin…Daca ai fi fost tu cel care are mai putin?

2. Nu lasa ziua sa treaca in zadar. Fa ceva bun cu fiecare zi a ta, timpul trecut nu mai poate fi recuperat.

3. Nu te certa. Alege sa ramai calm, sa spui lucrurile pe un ton neagresiv, spune ce ai de zis cu argumente, fara sa jignesti, fara sa ranesti. Cearta trece, cuvintele raman. 

4. Nu astepta sa-ti fie mai usor. Greutati vor fi, diferenta este in modul in care le privesti, le accepti si le depasesti.

5. Apreciaza oamenii care merita. Iubeste-ti familia si prietenii. Ei sunt sursa de energie si sentimente pozitive…in cele mai mai multe din cazuri. 🙂

6. Nu fi suparat pe oamenii care gresesc fata de tine. Accepta-le slabiciunea si treci mai departe. Iarta, evita, uita!

7. Nu e nimic rau sa te bazezi pe umarul cuiva. Sunt momente in care toti simtim ca avem nevoie de un sprijin, pentru a ne odihni, pentru a ne trage sufletul, pentru a regasi forta de  a merge mai departe.

8. Niciodata nu te justifica in fata nimanui. Nu ai de ce sa te lasi judecat de oameni. Nu uita ca la randul tau nu trebuie sa judeci actiunile si vorbele unui om, daca nu ii stii motivele.

9. Oamenii sunt ca niste pensule. Unele isi picteaza viata, altele raman cu tabloul neterminat….Singuri ne desenam viitorul!

Misiunea noastra: formarea unei comunitati de antreprenori informati, bine pregatiti, la curent cu actualizarile juridice si fiscale!

Reinvent Consulting este marca Grupului de firme REINVENT. Reinvent Consulting are 10 ani de experienta in domeniul serviciilor integrate privind infiintarea de societati comerciale, evidenta contabila, inregistrarea de mentiuni la Registrul Comertului (schimbare sediu social, modificare obiect de activitate, deschidere/ inchidere punct de lucru, cesiuni parti sociale, numire/ revocare administrator), inregistrari marci la OSIM si alte servicii conexe dedicate societatilor comerciale.

Daca nu detineti o proprietate unde sa va puteti inregistra sediul social al societatii comerciale, va punem la dispozitie serviciul de gazduire de sedii sociale.

Pentru detalii, ne puteti contacta la numarul de telefon (+4)021.318.69.60 sau pe adresa de e-mail financiar.contabil@reinventconsulting.ro / firma@reinventconsulting.ro . Unul dintre consultantii nostri va sta la dispozitie de Luni pana Vineri, intre orele 09:00-17:30.

www.reinventconsulting.ro

https://www.facebook.com/reinventconsulting/

Da share la acest articol!

Related Posts

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *