Stii ce vrei? Bun. Acum obtine-l! 5 pasi mai aproape de scopul tau.

Stii ce vrei_ Bun.Obtine! 5 pasi Reinvent Consulting
Stii ce vrei_ Bun.Obtine! 5 pasi Reinvent Consulting

Sa stii ce vrei este cheia catre o viata linistita, in pace cu tine, in pace cu ceilalti. Sa stii ce vrei inseamna sa ai un scop. Scopul tau. Un om fara scop e ca o corabie fara destinatie.

Provocarea cea grea este tocmai aceasta: sa intelegem ce vrem de la viata si de la cei din jur si, dupa ce ne-am lamurit in ce directie vrem sa mergem, nimeni si nimic nu ne va mai poate sta in cale.

Stii ce vrei? Bun. Acum obtine-l! 5 pasi mai aproape de scopul tau.:

Pas 1: Focuseaza-te pe oportunitati sau vorba romanului “Bate fierul cat e cald!”. Drumul poate ca nu va trece de doua ori pe langa acelasi lucru. Fiecare treaba se face la timpul sau. Daca ratezi “timpul ei”, iti va lua mai mult sa ajungi decalajul.

Pas 2: Asuma-ti riscuri. Trebuie sa ai curaj…Iesi din zona de confort, indrazneste, testeaza, repeta, imbunatateste. Poate ca ti-e teama de esec, dar nu uita ca teama este o reactie, curajul este o decizie! 🙂

Pas 3: Viseaza, fa-ti un  plan si actioneaza. Visul fara actiune ramane doar un “ce ar fi fost daca”…Visele tin sufletul fericit, mintea ocupata si asigura sentimentul de bine: sunt unde trebuie sa fiu, fac ceea ce trebuie sa fac, lupt pentru ceea ce vreau sa mi se intample mie…

Pas 4: Invata sa negociezi – obtine ce e mai bun pentru tine. Si daca nu incerci, cum ai putea sa stii ca ai si putea obtine? Si de ce ti-ar fi teama sa spui ceea ce vrei de la cei din jur? 

Pas 5: Bazeaza-te pe fortele tale! Invata, educa-te, citeste, munceste, cunoaste lume din domeniul tau, implica-te! Munceste zi de zi, putin cate putin pentru indeplinirea scopului tau…

Si nu uita: „Mintea e totul. Ceea ce gandesti, devii.”

Modul in care tu iti pui gandurile in aplicare iti va  modela viitorul.  Gandurile  au impact direct in viata ta. Gandesti constructiv, vei vedea rezultate pozitive. Gandesti pesimist si nu actionezi, atunci nu ai ce rezultate sa contorizezi, ca si succes obtinut.

Misiunea noastra: formarea unei comunitati de antreprenori informati, bine pregatiti, la curent cu actualizarile juridice si fiscale!

Reinvent Consulting este marca Grupului de firme REINVENT. Reinvent Consulting are 10 ani de experienta in domeniul serviciilor integrate privind infiintarea de societati comerciale, evidenta contabila, inregistrarea de mentiuni la Registrul Comertului (schimbare sediu social, modificare obiect de activitate, deschidere/ inchidere punct de lucru, cesiuni parti sociale, numire/ revocare administrator), inregistrari marci la OSIM si alte servicii conexe dedicate societatilor comerciale.

Daca nu detineti o proprietate unde sa va puteti inregistra sediul social al societatii comerciale, va punem la dispozitie serviciul de gazduire de sedii sociale.

Pentru detalii, ne puteti contacta la numarul de telefon (+4)021.318.69.60 sau pe adresa de e-mail financiar.contabil@reinventconsulting.ro / firma@reinventconsulting.ro . Unul dintre consultantii nostri va sta la dispozitie de Luni pana Vineri, intre orele 09:00-17:30.

www.reinventconsulting.ro

https://www.facebook.com/reinventconsulting/

Da share la acest articol!

Related Posts

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *