Rubrica de Marti: Intreaba un Expert! Daca am sediul gazduit pe cabinet de avocat, dupa 1 an il pot prelungi la acelasi avocat?

 

rubrica de marti, Reinvent Consulting

Scopul nostru este acela de a sustine dezvoltarea unei comunitati de business bine informata si de a crea un mediu de afaceri cat mai competitiv!

Expertii Reinvent Consulting sunt alaturi de tine pentru a-ti oferi solutiile si raspunsurile potrivite, pe linie juridica si financiara. Asadar, cu ce te putem ajuta? Intreaba-ne! Suntem aici pentru tine!

Intrebarea de astazi se refera la ce trebuie facut dupa ce trece termenul de 1 an de gazduire sediu social pe cabinet de avocat.

Domnul Darius Toma intreaba:

“Buna ziua,

Am sediul gazduit pe cabinet de avocat si se apropie termenul de 1 an. Pot face prelungire de gazduire sediu social la acelasi avocat? Multumesc.”

Doamna Ramona Bajanaru, Director Compartiment Juridic, Reinvent Consulting, raspunde:

„Buna ziua,

Conform legislatiei in vigoare, o firma poate avea sediul social gazduit pe un anumit cabinet de avocat pentru o perioada de maximum 1 an. Dupa ce expira aceasta perioada, acel avocat nu mai poate gazdui sediul respectiv, deci nu se poate prelungi, ci schimba sediul prin mentiune inregistrata la Registrul Comertului.

Sediul poate fi schimbat: pe alt cabinet de avocat, locatia clientului, spatiu inchiriat, spatiu oferit spre folosita cu titlu gratuit (comodat).

In cazul gazdirii sediilor sociale pe cabinet de avocat NU mai este nevoie de acordul vecinilor si al Asociatiei de Proprietari, de  Certificatul ANAF privind spatiul cu destinatie de sediu social, Declaratia notariala de nesuprapunere, Acordul bancii pentru imobilele dobandite prin credit ipotecar, Acordul Ministerului de Finante pentru imobilele dobandite prin credit Prima Casa.

Cum va poate ajuta REINVENT CONSULTING?

In ceea ce priveste gazduirea sediului social, avem urmatoarele oferte:

  • 6 luni – 65 euro + TVA
  • 1 An platit + 1 An GRATUIT – 120 euro + TVA
  • 2 Ani platiti + 2 Ani GRATUIT – 220 euro + TVA

In cazul in care alegeti serviciul de gazduire pentru o perioada mai mare de 1 an, dupa primul an, conform legislatiei in vigoare,  se face mentiune de schimbare sediu social pe alt cabinet de avocat situat tot in cadrul cladirii de birouri apartinand Reinvent Consulting – costul este de 420 RON, dupa fiecare an de gazduire (toate taxele incluse) pentru un SRL.

Important !!!

  • Activitatea REINVENT CONSULTING continua in regim adaptat contextului actual.
  • Depunerea documentelor la institutiile cu care lucram se face online, in baza semnaturii electronice pe care o detinem.

Aboneaza-te la newsletter!

Aboneaza-te la newsletter!

Pentru informatii suplimentare sau pentru a ne adresa intrebarea ta, ne poti contacta la numarul de telefon 021-318.69.60 sau pe adresele de e-mail: 

Consultantii nostri iti stau la dispozitie de Luni pana Vineri, intre orele 09:00 – 17:30.

Alege din start cea mai buna solutie pentru afacerea ta!

www.reinventconsulting.ro

http://www.facebook.com/reinventconsulting

 Update: 21.04.2020
 
Da share la acest articol!

Related Posts

Related Posts

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *