Nu te astepta ca leul sa nu te manance, doar pentru ca tu nu l-ai mancat!

Nu astepta ca leul sa nu te manance, doar pentru ca tu nu l-ai mancat! Reinvent Consulting
Nu astepta ca leul sa nu te manance, doar pentru ca tu nu l-ai mancat! Reinvent Consulting

Daca te astepti ca lumea sa fie corecta, doar pentru ca tu esti…te inseli. Sau citandu-l pe Hrisostom Filipescu “Este ca si cum te-ai astepta ca leul sa nu te manance, doar pentru ca tu nu l-ai mancat”…Asa ca: ia lucrurile ca atare! Culege ce e bine pentru tine. Ignora ce nu poti schimba, schimba ce tine de tine.

Cum? Asta tine mult de dezvoltarea ta persoanala, de atitudine si  iata un check list de 5 sfaturi pentru a deveni IMUN (sau mai “imun”) atunci cand altii iti gresesc tie:

1. Daca cineva ti-a gresit prima data, e o intamplare. Daca actiunile acestuia continua si tu accepti, atunci e vina ta!  Tu alegi cum reactionezi la actiunile celor din jur! Atac, ignorare, acceptare.

2. Invata sa ierti si sa mergi mai departe…Da, oamenii pot fi lupi in piei de oaie, dar…iarta-le neputinta, nu te incarca cu resentimente, angoase, frustrari, stari negative.

3. Indeparteaza oamenii toxici din jurul tau..iar intuitia stie cine trebuie sters de pe lista.

4. Ia lucrurile ca atare! Asa sunt. Acepta-le si schimba ce nu iti convine, acolo unde tine de tine.

5. Increderea se castiga! In timp si cu fapte. E bine sa ai o doza de naivitate, de inocenta, insa nu te lasa chiar cu garda joasa!

Nu astepta nimic de la cei din jur! De ce ai (mai) face-o? Uitandu-te in trecut, observi cumva vreo parte pozitiva in asteptarile fata de o alta persoana ce nu au fost indeplinite? Cei care vor fi pe aceeasi lungime de unda cu tine, vor fi. Ceilalti nu. 

Mai multe despre cum sa renunti la asteptari: click aici!

Viata e scurta si merita traita frumos! Asadar, fa toate eforturile pentru a o face plina de bucurie!

Reinvent Consulting este marca Grupului de firme REINVENT. Reinvent Consulting are 13 ani de experienta in domeniul serviciilor integrate privind infiintarea de societati comerciale, evidenta contabila, inregistrarea de mentiuni la Registrul Comertului (schimbare sediu social, modificare obiect de activitate, deschidere/ inchidere punct de lucru, cesiuni parti sociale, numire/ revocare administrator), inregistrari marci la OSIM si alte servicii conexe dedicate societatilor comerciale.

Daca nu detineti o proprietate unde sa va puteti inregistra sediul social al societatii comerciale, va punem la dispozitie serviciul de gazduire de sedii sociale.

Pentru detalii, ne puteti contacta la numarul de telefon (+4)021.318.69.60 sau pe adresa de e-mail financiar.contabil@reinventconsulting.ro / firma@reinventconsulting.ro . Unul dintre consultantii nostri va sta la dispozitie de Luni pana Vineri, intre orele 09:00-17:30.

www.reinventconsulting.ro

https://www.facebook.com/reinventconsulting/

Da share la acest articol!

Related Posts

Related Posts

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *