TEST Personalitate: Iata ce spune despre tine felul cum stai asezat pe scaun…

TEST Personalitate_ Iata ce spune despre tine felul cum stai asezat pe scaun... Reinvent Consulting
TEST Personalitate_ Iata ce spune despre tine felul cum stai asezat pe scaun… Reinvent Consulting

Iata 5 moduri de a sta asezat- la birou, in oras, acasa…De cele mai multe ori abordam una dintre pozitii in mod preferintial. TEST Personalitate: Iata ce spune despre tine felul cum stai asezat pe scaun…

Limbajul trupului spune multe despre personalitatea unei persoane…Alege pozitia ta si vezi interpretarea rezultatului. 🙂

  • Pozitia 1: Persoanele care adopta aceasta pozitie se detaseaza usor de cei din jur si cred ca problemele se pot rezolva fara mare efort. Interactioneaza foarte repede si usor cu cei din jur si se poate adapta la contexte diverse. Au o abordare copilareasca asupra vietii, iar pe termen lung isi schimba rapod pararea despre o anumita situatie. Sunt oameni incantatori, cu o imaginatie bogata.
  • Pozitia 2: Aceste persoane se incadreaza la categoria Visatori. Sunt foarte creative, au de cele mai multe ori idei inovative, sunt considerate sufletul echipei. Sunt persoane prietenoase, fericite, interesante si demonstreaza calitatile lor profesionale. Le plac calatoriile. Se adapteaza extrem de usor la schimbari radicale, fara sa se gandeasca de doua ori. Pot schimba de pe o zi pe alta relatii, job-uri, parteneriate  si chiar locul unde traiesc.
  • Pozitia 3:  Aceste persoane se simt bine in pielea lor, reactioneaza bine cand raman in zona lor de confort. Nu fac eforturi mari pentru a-si pastra o imagine, dar sunt atente la vestimentatie. Sunt selectivi si au un comportament imprevizibil. Au o slaba putere de concentrare. Cei care aleg o astfel de pozitie vor sa ocupe cat mai mult spațiu si intr-o oarecare masura sa atraga atentia asupra lor.
  • Pozitia 4: Acesti oameni sunt foarte punctuali. Nu le place sa intarzie. Sunt persoane istete, nu suporta situatiile conflictuale. Sunt introvertiti si evita sa comunice in fata unui public deschis.
  • Pozitia 5: Aceste persoane nu se grabesc, nu sunt stresate de termen limita, chiar daca nu reusesc sa fie gata la timp. Considera ca fiecare lucru e facut la timpul sau. Au un plan de viata bine stabilit, pas cu pas, punctual. Sunt incapatanati in anumite situatii, muncesc din greu, ceea ce ii ajuta sa atinga rezultate. Sunt persoane ambitioase.

Reinvent Consulting este marca Grupului de firme REINVENT. Reinvent Consulting are 13 ani de experienta in domeniul serviciilor integrate privind infiintarea de societati comerciale, evidenta contabila, inregistrarea de mentiuni la Registrul Comertului (schimbare sediu social, modificare obiect de activitate, deschidere/ inchidere punct de lucru, cesiuni parti sociale, numire/ revocare administrator), inregistrari marci la OSIM si alte servicii conexe dedicate societatilor comerciale.

Daca nu detineti o proprietate unde sa va puteti inregistra sediul social al societatii comerciale, va punem la dispozitie serviciul de gazduire de sedii sociale.

Pentru detalii, ne puteti contacta la numarul de telefon (+4)021.318.69.60 sau pe adresa de e-mail financiar.contabil@reinventconsulting.ro / firma@reinventconsulting.ro . Unul dintre consultantii nostri va sta la dispozitie de Luni pana Vineri, intre orele 09:00-17:30.

www.reinventconsulting.ro

https://www.facebook.com/reinventconsulting/

Da share la acest articol!

Related Posts

Related Posts

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *