Lumea lui “care pe care”

Infiintari firme – societati cu nume deosebite

Infiintari firme - societati cu nume special
Infiintari firme – societati cu nume special

Astazi, la Registrul Comertului Bucuresti, fetele de la Rezervare de denumire cautau de zor prin baza de date pentru a verifica daca denumirile propuse de clienti sunt sau nu valide. La un moment dat, nu mica le-a fost mirarea cand au dat peste “Care pe care S.R.L”. Exact! Exista o societate comerciala cu acest nume. Amuzant dar foarte…actual.

Zilnic pe listele de la termenele de judecata poti afla si alte nume neobisnuite de societati comeciale; e singurul mod in care te poti delecta pe acolo. Creativitatea in ce priveste numele firmelor nu are limita. Daca uneori alegerile sunt fericite, de multe ori asociatii se hotarasc cam in graba. Recomandam atentie la alegerea numelui societatii comerciale! Reinvent Consulting va sta la dispozitie cu sugestii serioase in acest sens. Nu de alta dar, cine stie, s-ar putea chiar sa aveti afaceri de succes pe viitor (nu din cauza numelui)! Nu stim cum am putea concepe o campanie de comunicare pentru o firma de genul Gheorghita Activ sau Jean Activ. Mai bine ii puneti un nume potrivit chiar de la inceput.

In orice caz, si la rezervarile de nume ca si in piata, cei care ajung primii sunt cei invingatori. E lumea lui “care pe care”!

Reinvent Consulting este marca grupului de firme REINVENT, cu peste 16 ani de experienta pe piata romaneasca. Reinvent Consulting are 8 ani de experienta in domeniul serviciilor integrate privind infiintarea de societati comerciale, evidenta contabila, inregistrarea de mentiuni la Registrul Comertului (schimbare sediu social, modificare obiect de activitate, deschidere/inchidere punct de lucru, cesiuni parti sociale, numire/revocare administrator), inregistrari marci la OSIM si alte servicii conexe dedicate societatilor comerciale.

Daca nu detii o proprietate unde sa-ti poti inregistra sediul social al societatii comerciale, iti punem la dispozitie serviciul de gazduire de sedii sociale.

Puteti comanda si online serviciile noastre pe platforma ClientOnline.ro

Da share la acest articol!

Related Posts

Related Posts

2 Comments

  1. radu 11 January 2017 Reply
    • Reinvent Consulting 6 February 2017 Reply

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *