Model de contract de comodat pentru sediul social al unei societati comerciale

Model de contract de comodat pentru sediul social

Infiintare firma Model contract de imprumut de folosinta comodat
Infiintare firma Model contract de imprumut de folosinta comodat

Intr-un articol anterior, am vorbit despre contractul de comodat pentru sediul social al firmei si am dat si un link catre modelul care sta la dispozitia doritorilor. Am vazut ca foarte multa lume cauta un asemenea model de contract, evident pentru a-si infiinta societati comerciale.

De ce revenim cu acest articol? Dorim sa subliniem faptul ca serviciul de consultanta pentru infiintarea unei societati comerciale este gratuit in cazul va infiintati societatea prin intermediul Reinvent Consulting. Iar in asta includem urmatoarele servicii: consiliere cu privire la codurile CAEN ale activitatilor pe care le veti desfasura, redactarea actului constitutiv, redactarea contractului de comodat pentru sediul social, consultanta contabila initiala cu privire la impozitare si la a fi platitor sau neplatitor de TVA. GRATUIT INSEAMNA CA NU COSTA NIMIC! 🙂 Mai mult, preturile pentru intregul demers de infiintare a unei firme sunt cu cel putin 100-400 lei (RON) mai mici decat cele ale concurentei si nici nu mai este nevoie sa fiti pe drumuri, ori sa stati la cozi.

Desigur, daca unele persoane doresc doar sa ia modelul si sa treaca prin chinuitorul proces, sunt libere sa o faca. Datoria noastra este sa facem acest lucru foarte clar, iar persoanele care doresc sa-si constituie o societate comerciala sa aleaga ceea ce considera ca este cel mai potrivit pentru ele. Programarile le puteti face la telefon 021 318.69.60.

Reinvent Consulting este marca grupului de firme REINVENT, cu peste 16 ani de experienta pe piata romaneasca. Reinvent Consulting are 8 ani de experienta in domeniul serviciilor integrate privind infiintarea de societati comerciale, evidenta contabila, inregistrarea de mentiuni la Registrul Comertului (schimbare sediu social, modificare obiect de activitate, deschidere/inchidere punct de lucru, cesiuni parti sociale, numire/revocare administrator), inregistrari marci la OSIM si alte servicii conexe dedicate societatilor comerciale.

Daca nu detii o proprietate unde sa-ti poti inregistra sediul social al societatii comerciale, iti punem la dispozitie serviciul de gazduire de sedii sociale.

Puteti comanda si online serviciile noastre pe platforma ClientOnline.ro

 

Da share la acest articol!

Related Posts

Related Posts

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *