Probleme aparute la infiintarea unei firme pe cont propriu

Probleme aparute la infiintarea unei firme pe cont propriu

Probleme aparute la infiintarea pe cont propriu a unei firme
Probleme aparute la infiintarea pe cont propriu a unei firme

Acum ca ati vazut cum se infiinteaza o firma, e timpul sa va aducem la cunostinta si problemele ce pot aparea la infiintarea firmei.

Odata ajunsi la Registrul Comertului, veti dori sa terminati cat mai repede avand in vedere cozile de acolo. Ca sa grabiti procesul de depunerea a actelor, trebuie sa beneficiati de serviciile biroului de consultanta de la Registrul Comertului. Pentru a beneficia de aceste servicii, aveti nevoie de o programare si de achitarea unei taxe piperate, ce depaseste tarifele practicate de unele cabinete de avocatura pentru acelasi serviciu.

In cazul in care nu beneficiati de serviciile biroului de consultanta, veti fi mirat probabil sa vedeti cum sunteti intors din drum pentru a completa sau modifica dosarul cu actele firmei. Asadar, cu toate ca ati venit decis sa depuneti dosarul cu actele firmei si sa scapati repede de la Registrul Comertului, pentru a ajunge la referent si a depunde dosarul va trebuie cel putin 2-3 ore de asteptare.

Aceasta este doar una din cele mai intalnite probleme la Registrul Comertului, insa pot aparea oricand si alte probleme la infiintarea unei firme, cele mai multe in legatura cu forma juridica a documentelor pe care le prezentati.

Reinvent Consulting este marca grupului de firme REINVENT, cu peste 16 ani de experienta pe piata romaneasca. Reinvent Consulting are 8 ani de experienta in domeniul serviciilor integrate privind infiintarea de societati comerciale, evidenta contabila, inregistrarea de mentiuni la Registrul Comertului (schimbare sediu social, modificare obiect de activitate, deschidere/inchidere punct de lucru, cesiuni parti sociale, numire/revocare administrator), inregistrari marci la OSIM si alte servicii conexe dedicate societatilor comerciale.

Daca nu detii o proprietate unde sa-ti poti inregistra sediul social al societatii comerciale, iti punem la dispozitie serviciul de gazduire de sedii sociale.

Puteti comanda si online serviciile noastre pe platforma ClientOnline.ro

Da share la acest articol!

Related Posts

Related Posts

2 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *