Vacanta judecatoreasca – pauza de la infiintari de firme

Infiintari firme – activitatea de la Registrul Comertului

Infiintari firme calendarul orarul de activitate de la Registrul Comertului
Infiintari firme calendarul orarul de activitate de la Registrul Comertului

In perioada 01.08-12.08.2008, la Registrul Comertului Bucuresti nu se tin sedinte de judecata, judecatorii aflandu-se si ei in vacanta. Desi Registrul Comertului este deschis lucrului cu publicul, nu se pot infiinta societati comerciale si nici nu se pot inregistra mentiuni (deschideri de puncte de lucru, schimbari de sediu social, cesiuni de parti sociale, etc.). Se pot ridica, insa, societatile comerciale infiintate anterior datei de 01.08.2008, se pot face recodificari CAEN si, de asemenea, se pot face rezervari de denumire si inregistrari de embleme. In rest, activitatea Registrului se deruleaza in mod normal. Se pot ridica certificate constatatoare, se pot preda bilanturi etc.

Prima zi in care se vor tine sedinte de judecata este Miercuri – 13.08.2008. Vor fi sedinte atat pentru infiintari de firme, cat si pentru mentiuni.

Acest articol nu mai este valabil deoarece, intre timp, au intervenit schimbari in organizarea activitatii Registrului Comertului.

Reinvent Consulting este marca grupului de firme REINVENT, cu peste 16 ani de experienta pe piata romaneasca. Reinvent Consulting are 8 ani de experienta in domeniul serviciilor integrate privind infiintarea de societati comerciale, evidenta contabila, inregistrarea de mentiuni la Registrul Comertului (schimbare sediu social, modificare obiect de activitate, deschidere/inchidere punct de lucru, cesiuni parti sociale, numire/revocare administrator), inregistrari marci la OSIM si alte servicii conexe dedicate societatilor comerciale.

Daca nu detii o proprietate unde sa-ti poti inregistra sediul social al societatii comerciale, iti punem la dispozitie serviciul de gazduire de sedii sociale.

Puteti comanda si online serviciile noastre pe platforma ClientOnline.ro

Da share la acest articol!

Related Posts

Related Posts

One Comment

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *