Puncte de lucru: obligatorii sau nu?

Punctele de lucru ale unei firme: obligatorii sau nu?

Infiintare firma Deschidere punct de lucru Infiintari firme Deschideri puncte de lucru
Infiintare firma Deschidere punct de lucru Infiintari firme Deschideri puncte de lucru

In general, deschiderea unui punct de lucru nu este obligatorie, insa exista si cazuri in care un punct de lucru este necesar. Un punct de lucru se deschide atunci cand firma doreste sa-si desfasoare activitatea sau sa se dezvolte. Punctele de lucru pot fi deschise oriunde in tara.

V-ati intrebat vreodata ce trebuie sa faceti pentru a avea un punct de lucru? In primul rand, un punct de lucru trebuie inregistrat la Registrul Comertului fie de catre dumneavoastra, fie de catre o firma de consultanta.

Acum am ajuns la partea care probabil intereseaza cel mai mult: cat trebuie sa platiti pentru un punct de lucru? Deschiderea unui punct de lucru implica urmatoarele costuri: taxele percepute de Registrul Comertului si autorizatia de functionare.

Pentru demararea procedurii de inregistrare a unui punct de lucru, va rugam sa ne contactati la unul din numerele afisate la pagina de contact de pe acest blog sau la pagina de contact de pe site-ul Reinvent.

Reinvent Consulting este marca grupului de firme REINVENT, cu peste 16 ani de experienta pe piata romaneasca. Reinvent Consulting are 8 ani de experienta in domeniul serviciilor integrate privind infiintarea de societati comerciale, evidenta contabila, inregistrarea de mentiuni la Registrul Comertului (schimbare sediu social, modificare obiect de activitate, deschidere/inchidere punct de lucru, cesiuni parti sociale, numire/revocare administrator), inregistrari marci la OSIM si alte servicii conexe dedicate societatilor comerciale.

Daca nu detii o proprietate unde sa-ti poti inregistra sediul social al societatii comerciale, iti punem la dispozitie serviciul de gazduire de sedii sociale.

Puteti comanda si online serviciile noastre pe platforma ClientOnline.ro

Da share la acest articol!

Related Posts

Related Posts

8 Comments

  1. valentina 16 December 2008 Reply
  2. Reinvent Consulting 17 December 2008 Reply
  3. cristian 11 January 2011 Reply
  4. BADICEANU FLORII 30 November 2011 Reply
  5. Reinvent Consulting 5 December 2011 Reply
  6. adi popescu 13 May 2015 Reply
  7. Cornelius 23 November 2016 Reply

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *