Acte necesare pentru infiintarea unei firme

Acte necesare pentru infiintarea unei firme

Constituire firma

Pentru acele persoane care urmaresc infiintarea unei firme venim in ajutor cu aceste precizari privind actele necesare:

  • Copie B.I./C.I./Pasaport – Asociat(i).
  • Copie B.I./C.I./Pasaport – Administrator(i).
  • Copie Contract Spatiu* – al locatiei in care se va afla sediul social (cu datele de identificare ale proprietarilor) .

De asemenea, trebuie sa stabiliti trei variante, eventual chiar mai multe (daca este posibil) pentru denumirea viitoarei dumnevoastre societati.

Actele pe care le-am amintit mai sus sunt cele initiale, adica cele care permit demararea cu rapiditate a procedurii de constituire a societatii comerciale. Dosarul va mai fi completat cu Actul Constitutiv (pe care il vom redacta noi), Contractul de Comodat – daca este cazul (pe care il vom redacta noi), Adeverinta Asociatie de Propietari – daca este cazul (pe care o vom redacta noi), Declaratiile de Asociat / Asociat Unic si Administrator, si Specimenul de Semnatura al Administratorului. Preturile redactarii acestor documente nu se adauga separat ci intra in costul total al serviciului de infiintare a societatii comerciale. Odata ce dosarul este complet, acesta va fi depus la Registrul Comertului, si in termen de 3-5 zile lucratoare, vor fi eliberate documentele de inregistrare ale noii societati comerciale. Pentru a sarbatori momentul, la finalul acestei proceduri, Reinvent Consulting v-a pregatit si un cadou surpriza.

Sedii sociale pentru societati comerciale

Daca pentru sediul social al societatii veti inchiria un imobil, este suficient sa ne aduceti pentru inceput doar copii ale actelor de identitate ale asociatilor/ administratorilor si sa va ganditi la cele trei denumiri ale societatii. Contractul de inchiriere il veti putea incheia in baza rezervarii de denumire eliberate de ONRC, in posesia careia veti intra in maxim 24 de ore. In situatia in care veti inchiria spatiul de la o persoana juridica, vom avea nevoie si de o copie a titlului de proprietate sau de administrare a respectivului imobil. Daca nu aveti in proprietate un spatiu in care sa figureze sediul social al noii societati, atunci puteti opta pentru gazduirea sediului social. Aflati toate detaliile la pagina respectiva si la numerele de telefon 021 318.69.60, 0734.504.000. Va asteptam cu un pret special si cu alte servicii incluse: primire corespondenta si notificare, primire telefoane si notificare, primire e-mail-uri si notificare.

Tarife infiintari societati comerciale

Preturile cele mai bune de pe piata pot fi gasite aici, iar – in cazul in care doriti sa fiti scutit de eforturile si zilele pierdute pe la Registrul Comertului – programarile se fac la telefon 021.318.69.60. Reinvent Consulting ofera servicii de infiintari firme si mentiuni societati comerciale in toata tara (detalii la telefoanele mentionate).

Da share la acest articol!

Related Posts

Related Posts

One Comment

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *