Infiintare firme. Servicii pentru cetateni romani si straini.

Infiintari firme cu asociati cetateni straini si straini

Infiintare firma cetatean strain

Reinvent Consulting si-a extins serviciile de infiintare firme si inregistrare de mentiuni de la Bucuresti si Ilfov la intreaga tara. Mai mult, cetatenii straini au pagini special dedicate. Incepand cu luna Octombrie, site-ul nostru prezinta detalii despre companie si despre infiintarile de societati comerciale (actele necesare si tarifele, date de contact) in cinci limbi straine:

Daca doriti sa va infiintati o societate comerciala, oriunde in tara, puteti sa va faceti un serviciu: scutiti-va de eforturile si zilele pierdute pe la Registrul Comertului! Cele mai bune preturi de pe piata le gasiti la noi, iar programarile se fac la telefonul 021.318.69.60.

Daca nu aveti in proprietate un spatiu in care sa figureze sediul social al noii societati, atunci puteti opta pentru gazduirea sediului social. Serviciul este valabil atat pentru cetatenii straini cat si pentru cei romani. Aflati toate detaliile la pagina respectiva si la numerele de telefon 021 318.69.60, 0734.504.000. Va asteptam cu un pret special si cu alte servicii incluse: primire corespondenta si notificare, primire telefoane si notificare, primire e-mail-uri si notificare.

Related Posts

Related Posts