Model – Acordul Asociatiei de Proprietari sau Locatari

Acordul asociatiei de proprietari sau locatari

Model Acord Asociatie de Proprietari/Locatari

Celor care doresc sa-si infiinteze o firma, Reinvent Consulting le pune la dispozitie un model de acord al asociatiei de proprietari/ locatari. Formularul il puteti downloada in format Word de la pagina Diverse a sectiunii Resurse de pe site-ul companiei. FORMULARUL MODEL ESTE VALABIL SI PENTRU CAZUL IN CARE DORITI SA VA DESCHIDETI UN PUNCT DE LUCRU, NUMAI CA IN LOC DE “SEDIU SOCIAL” VA TREBUI SA TRECETI “PUNCT DE LUCRU”!

In spatiile libere, va trebui sa completati Dvs. adresele, numele vecinilor de apartament. De asemenea sunt prevazute spatii pentru semnaturile Presedintelui de Asociatie, ale membrilor din Comitetul Executiv, ale vecinilor. Daca Asociatia nu are constituit un Comitet executiv, se va declara in josul paginii acest lucru.

Este de dorit sa lasati “Proprietari” sau “Locatari”, dupa cum este vorba despre o Asociatie de proprietari sau una de locatari. Nu este neaparat necesar sa completati numele si adresele pe computer, ci le puteti scrie si de mana.

Reinvent Consulting va scuteste de drumurile si zilele pierdute la Registrul Comertului pentru infiintarea firmei. Aveti la dispozitie cel mai mic pret de pe piata si nu mai merita sa faceti eforturi si nervi. Veti avea documentele noii societati comerciale in 3-5 zile lucratoare din momentul in care aduceti actele necesare. Programati-va la unul dintre numerele de telefon (021) 318.69.60, 0734.504.000. Serviciul este valabil nu numai in Bucuresti si Ilfov ci in toata tara, insa, in tara, durata va fi de 7-9 zile lucratoare din momentul in care intram in posesia actelor necesare. Puteti consulta si pagina Tarife.

Daca nu aveti in proprietate un spatiu in care sa figureze sediul social al noii societati, sau daca nu reusiti sa obtineti acordul vecinilor si al asociatiei de proprietari, atunci puteti opta pentru gazduirea sediului social. Aflati toate detaliile la pagina respectiva si la numerele de telefon 021 318.69.60, 0734.504.000. Va asteptam cu un pret special si cu alte servicii incluse: primire corespondenta si notificare, primire telefoane si notificare, primire e-mail-uri si notificare.

Puteti comanda si online serviciile noastre pe platforma ClientOnline.ro

Da share la acest articol!

Related Posts

Related Posts

9 Comments

  1. barbu-preda aurora 2 October 2009 Reply
  2. Reinvent Consulting 2 October 2009 Reply
  3. Alex 28 April 2012 Reply
  4. Alex 28 April 2012 Reply
  5. ada 30 November 2015 Reply

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *