Model de declaratie notariala asociat societate

Model de declaratie notariala asociat societate comerciala

Am observat ca foarte multe persoane, care doresc sa devina asociati in cadrul unor societati comerciale, cauta pe Internet model de declaratie pe care asociatul (sau asociatul unic) trebuie sa o faca in fata notarului. Abordam aspectul in acest articol mai ales pentru a sublinia faptul ca, de fapt, NU VA TREBUIE UN ASEMENEA MODEL DE DECLARATIE! Aceasta deoarece notariatele au modele proprii de declaratii. Ele contin datele necesare, insa forma poate sa difere putin. Chiar si in cazul in care mergeti cu modelul propriu de declaratie la notar, secretara notarului va va redacta o declaratie dupa modelul lor.

Un aspect deosebit de important este faptul ca, in multe cazuri, declaratiile contin anumite inadvertente:

– uneori, desi ar fi cazul, nu contin prevederea “asociat unic si administrator” (de exemplu, declarantul este fie mentionat doar ca “asociat unic”, fie doar ca “administrator”),
– uneori, desi ar fi cazul, nu contin prevederea “asociat si administrator” (de exemplu, declarantul este fie mentionat doar ca “asociat”, fie doar ca “administrator”),
– alteori, nu mentioneaza ca semnatura declarantului reprezinta si specimenul lui de semnatura. (evident, acest lucru este in avantajul notarului, care percepe inca un onorariu pentru autentificarea specimenului de semnatura, si in dezavantajul persoanei – care plateste in plus).

De aceea, va trebui sa fiti atent atunci cand primiti declaratia autentificata, pentru a putea cere corectarea ei in cazul in care este nevoie, altfel veti fi nevoit sa platiti pentru inca o autentificare!

Reinvent Consulting colaboreaza cu cabinete notariale care acopera relativ bine zonele Capitalei, care ofera un format de cele mai multe ori corespunzator necesitatilor situatiei si care au cele mai bune preturi de pe piata. Pentru infiintarea unei firme avem cele mai mici tarife, iar actele noii societati comerciale vor fi gata in 3-5 zile lucratoare din momentul in care ne aduceti toate documentele necesare. Aveti nevoie de o programare la unul din numerele de telefon (021) 318.69.60, 0734.504.000. Pentru celelalte judete din tara, infiintarea unei societati comerciale dureaza 7-9 zile lucratoare din momentul in care intram in posesia documentelor necesare.

Da share la acest articol!

Related Posts

Related Posts

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *