Acte necesare pentru infiintare firma

Actele necesare pentru infiintarea unei societati comerciale sunt urmatoarele:

  • Copie B.I./C.I./Pasaport – Asociat(i).
  • Copie B.I./C.I./Pasaport – Administrator(i).
  • Copie Contract Spatiu* – al locatiei in care se va afla sediul social (cu datele de identificare ale proprietarilor) .Acte necesare pentru infiintari societati comerciale.

De asemenea, mai trebuie sa stabiliti trei variante pentru denumirea viitoarei dumnevoastre societati.

Acestea sunt cele initiale, care va asigura demararea cu rapiditate a procedurii de constituire a firmei. Dosarul va mai fi completat cu urmatoarele documente:

– Actul Constitutiv (redactat de catre noi),
– Contractul de Comodat – daca este cazul (redactat de catre noi),
– Adeverinta Asociatie de Propietari – daca este cazul (redactata de catre noi, dar cu care va trebui sa mergeti la Asociatie),
– Declaratiile de Asociat / Asociat Unic (dupa caz) si Administrator,
– Specimenul de Semnatura al Administratorului.

Odata ce dosarul este complet, acesta va fi depus la Registrul Comertului, si in termen de 3-5 zile lucratoare, veti fi fericitul posesor al unei societati comerciale.

Sediul social al noii societati comerciale

Daca pentru sediul social al firmei veti inchiria un imobil, este suficient ca, pentru inceput, sa ne aduceti doar copii dupa actele de identitate ale asociatilor/ administratorilor si sa va ganditi la cele trei denumiri ale societatii. Contractul de inchiriere il veti putea incheia pe baza rezervarii de denumire eliberate de Registrul Comertului, si in posesia careia veti intra in maxim 24 de ore (daca sunteti din Bucuresti). In situatia in care veti inchiria spatiul de la o persoana juridica, vom avea nevoie si de o copie a titlului de proprietate sau de administrare a respectivului imobil. In cazul in care nu aveti unde sa va inregistrati sediul social (adica sa va infiintati societatea comerciala), puteti opta pentru solutia Reinvent Consulting de gazduire a sediului social. Aflati toate detaliile la pagina special dedicata gazduirii sediului social si la numerele de telefon 021 318.69.60, 0734.504.000. Va asteptam cu un pret special si cu alte servicii incluse: primire corespondenta si notificare, primire telefoane si notificare, primire e-mail-uri si notificare.

Taxe de Registru si onorarii pentru constituirea unei societati comerciale

Pentru a afla costurile pe care le presupune infiintarea unei societati comerciale, accesati pagina tarife infiintari firme. Programarile se fac la numerele de telefon 021.318.69.60 si 0734.504.000. Reinvent Consulting ofera servicii de infiintari firme in Bucuresti, Ilfov si in celelalte judete din tara (detalii la telefoanele mentionate).

Da share la acest articol!

Related Posts

Related Posts

3 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *