Certificatul de inregistrare fiscala

Certificatul de inregistrare in scopuri de TVA

Daca la infiintarea societatii comerciale ati optat pentru a fi platitor de TVA (sau daca treceti de la platitor la neplatitor de TVA), atunci administratorul societatii, contabilul sau un alt delegat, trebuie sa se prezinte la Administratia Finantelor Publice in raza careia societatea comerciala isi are sediul social pentru a cere si ridica Certificatul de inregistrare in scopuri de TVA. Acesta va este necesar, de exemplu, in vederea incheierii de contracte cu diversi parteneri.Certificat de inregistrare fiscala in scopuri de TVA

Pentru ridicarea Certificatului de inregistrare in scopuri de TVA aveti nevoie de urmatoarele documente:

  • cerere,
  • copie dupa Codul Unic de Inregistrare,
  • delegatie (daca este cazul),
  • copie dupa C.I. pentru persoana care depune cererea si ridica certificatul.

Certificatul se poate elibera pe loc, sau dupa 48 de ore. In Bucuresti, unele Administratii Financiare de sector il elibereaza pe loc (ex. A.F. Sector 1), altele dupa 48 de ore (ex. A.F.Sector 5).

Clientii Reinvent Consulting sunt scutiti de aceste drumuri si de multe altele (ex. la Agentiile pentru ocuparea fortei de munca, la Casele de Sanatate, la Casele de Pensii etc.), precum si de cozile si nervii asociate lor, asa ca nu ezitati sa apelati la serviciile noastre de evidenta contabila! Detalii la numarul de telefon 021 318 6960.

Da share la acest articol!

Related Posts

Related Posts

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *