Formulare: cereri de comanda informatii si de certificat constatator

Model Cerere de eliberare a certificatului constatator

Intr-un articol anterior, mentionam care sunt modalitatile care va stau la dispozitie pentru a afla cine este administratorul unei societati comerciale. Desigur, cererile respective pot fi folosite si pentru a afla si alte informatii, ori pentru a obtine un certificat constatator necesar la banca sau in cadrul unei licitatii.

Formularele de cerere de comanda informatii si de certificat constatator, pe care le veti folosi la Registrul Comertului, pot fi vizualizate direct de la link-urile urmatoare in format pdf (sau pot fi downloadate de la pagina “Diverse” din sectiunea Resurse a site-ului Reinvent Consulting):

Cerere-comanda-eliberare-informatii.pdf

Cerere-de-certificat-constatator.pdfCerere eliberare certificat constatator

Reinvent Consulting va asigura servicii de infiintari de societati comerciale, de inscriere de mentiuni la Registrul Comertului (schimbare sediu, extindere obiect de activitate, cesiuni, deschideri/inchideri puncte de lucru etc), de inregistrare de marci, desene si modele industriale la OSIM, de evidenta financiar-contabila. Serviciile sunt asigurate atat in Bucuresti, Ilfov cat si in celelalte judete ale tarii.

Pentru programari si detalii veti folosi numerele de telefon 021-318.69.60 sau 031-1000.701.

Puteti comanda si online serviciile noastre pe platforma ClientOnline.ro

Da share la acest articol!

Related Posts

Related Posts

One Comment

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *