Model generativ de sugestii pentru denumire de societate comerciala

Este bine de stiut faptul ca foarte multe din variantele de denumiri pe care le propun cei ce doresc sa-si infiinteze firme nu sunt valide si, ca atare, nu pot fi inregistrate la Registrul Comertului. Acest lucru a fost si este valabil de mult timp, dar mai ales de la 01 Ianuarie 2009, de cand au devenit aplicabile noile norme privind denumirile de societati comerciale care prevad ca rezervarile de denumire se fac la nivel national. Aceasta face ca orizontul posibilitatilor de nume de firme sa se ingusteze deoarece, in fiecare domeniu, toti cei doritori sa-si infiinteze firma, din toate judetele, au un numar relativ limitat de optiuni. In asemenea conditii, este necesara o cautare mai aprofundata.

De aceea, indiferent de obiectul de activitate pe care l-ati ales, va punem la dispozitie un model generativ de denumiri. La combinatia potrivita pentru numele firmei veti ajunge chiar Dumneavoastra. Noi va aratam cum sa procedati, iar Dumneavoastra o veti alege pe cea care va place mai mult.

Mecanismul care constituie fundamentul acestui model generativ este combinarea. Noi va furnizam o anumita schema ce va include atat sugestii ale noastre cat si elemente cu care veti veni Dvs.  Aveti nevoie de o foaie si un pix. Elementele sunt asezate pe trei coloane astfel incat Dvs. sa le puteti combina cu usurinta. Sugestiile noastre sunt date doar cu titlu de exemplu. Le puteti inlocui cu orice alte concepte care vi se par atragatoare si puteti folosi in acest sens si lista de sugestii de la pagina Diverse din sectiunea Resurse de pe site.

Puteti alege sa faceti combinatii cu cuvintele inscrise pe doua coloane, sau cu cuvinte din trei coloane. Mai mult, in denumire mai puteti adauga si numele/prenumele Dvs, daca ati ajuns la concluzia ca aceasta este o decizie buna.

Concept Activitate Descriere Nume
1. Profit a)- …………… I – Salon
2. Trade b)- …………… II – Corner
3. …………… c)- …………… III – Service
4. …………… d)- …………… IV – Market
5. Avantaj e)- …………… V – Financial
6. Business f)- …………… VI – ……………
7. …………… g)- …………… VII – ……………
8. …………… h)- …………… VIII – ……………
9. Renaissance i)- …………… IX – ……………
10. …………… j)- ……………
11. …………… k)- ……………
12. Consult
13. Actual
14. ……………
15. Creativ
16. New Era

Ce cuprinde fiecare coloana:

Coloana I – coloana conceptului

Aceasta este coloana potrivita pentru ca Dvs sa integrati niste concepte care va atrag. Sa zicem ca va place foarte mult cum suna “Amsterdam”, sau Dolores, Nessie, Famous etc

Coloana II – coloana cu elemente referitoare la obiectul de activitate

In aceasta coloana veti include cat mai multe elemente care se refera la obiectul de activitate pe care urmeaza sa-l desfasurati.

Exemplu pentru salon de coafura: Hair Styling, Beauty & Style, Beauty & Hair style, Beauty & Hair Design, Hair Design, Coiffure, Style etc;

Exemplu pentru service auto: Auto, Service, Auto Service, Reparatii, Tractari, Tractari si Reparatii, Reparatii Auto etc

Exemplu pentru constructii: Constructii, Constructii civile, Constructii metalice, Buildings, Construct, Construction etc

Exemplu pentru telecomunicatii: Comunicatii, Telecomunicatii, Communications, Telecom etc.

Exemplu pentru IT: Online, IT, Internet, Computer, Software, Hardware, Hardware & Software etc.

Coloana III – descriere afacere

In aceasta coloana puteti trece aspecte care individualizeaza afacerea dvs (fie ca se refera la locatie, la pret ori la strategia de marketing, la inovatii, la specific, trasaturi care rezulta din materialele folosite etc)

Coloana IV – nume/prenume

Aici puteti include numele dvs, sau prenumele dvs, ori un alt nume care va place.

Cum se procedeaza:

Luati primul element din prima coloana si il combinati cu fiecare element din coloana a II-a. Exemplu (pentru constructii): Profit Constructii, Profit Constructii civile, Profit Constructii metalice, Profit Buildings, Profit Construct, Profit Construction etc. Observam ca ultimele 3 variante suna mai bine si le retinem pentru mai tarziu.

Luam al doilea element si il combinam cu elementele din coloana a II-a, apoi pe al treilea element, s.a.m.d Retinem variantele care ne plac. Fiecare din acestea (in caz ca nu suntem pe deplin multumiti de cum suna) va fi combinata cu elementele din coloana a III-a.

Modelul acesta va poate furniza sute de combinatii. Nu va sunt necesare decat cel mult 10 minute pentru a ajunge la o denumire de societate deosebita, asa cum numai Dumneavoastra meritati.

Asteptam sa ne spuneti ca ati gasit varianta care va place deosebit de mult.

Puteti vizualiza cele mai accesibile preturi pentru infiintarea unei firme, iar programarile pot fi facute la telefoanele 021.318.69.60 si 0734.504.000. Reinvent Consulting ofera servicii de infiintari firme si mentiuni societati comerciale in Bucuresti, Ilfov si in celelalte judete din tara (detalii la telefoanele mentionate).

Da share la acest articol!

Related Posts

Related Posts

3 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *